Tue04162024

Poslednja izmena:09:06:30 AM

Back TURIZAM BANJE Branka Sarić: Dragana Prodić i TA Travellino – ljudskost za preporuku

Branka Sarić: Dragana Prodić i TA Travellino – ljudskost za preporuku

  • PDF

Naša čitateljka, gospođa Branka Sarić, Ul.Karpoševa 5, Beograd, poslala nam je jedno pismo, koje s pravom uvrštavamo na stranicu portala www.topsrbija.com, jer je naša misija da pokažemo najbolje iz Srbije, sve one prave vrednosti koje krase vredne i dobre ljude u našoj zemlji, pa stoga pismo gospođe Branke objavljujemo u celosti.

“Sa suprugom sam u subotu, 02.08.2014. godine, išla na jednodnevni izlet u Morahalom banju u Mađarsku, preko Turističke agencije "Travellino" iz Beograda. Već posle prve posete toj banji, bili smo oduševljeni, tako da smo za prethodna dva meseca išli čak pet puta, porodično.
Ali moj povod obraćanja nije prelepa banja, nego Dragana Prodić, turistički vodič te agencije, koja je na poslednjem izletu, kada se desila nesreća i moj suprug povredio kičmu pokazala pored visokog profesionalizma i toplu ljudsku podršku, koja nam je dala snagu da preguramo dramatične momente sigurni da nijednog momenta nismo sami i da ćemo sve to rešiti. Tako je i bilo.
Ona je organizovala hitnu pomoć iz Segedina, invalidska kolica, prelaz preko granica, hitnu pomoć da nas čeka u Beogradu. Njena pažnja i ponuda da ide lično sa nama u hitnu pomoć, pozivi u noći da čuje kako je suprug, i naravno dalji kontakt, ublažili su jedan od najtraumatičnijih dana u našim životima.
Ovim putem želim njoj lično da se zahvalim u ime moje porodice, vozaču autobusa Zoranu, koji je na rukama nosio mog supruga, i naravno agenciji "Travellino" iz Beograda, koju toplo preporučujem svima, koji žele da provedu svoje dragocene trenutke odmora sa ljudima, koji u svoj posao, pored profesionalizma unose i nešto, što se na žalost već zaboravlja - a to je ljudska dobrota.”


 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com