Sun07212024

Poslednja izmena:09:39:46 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE World Travel Channel: Dobrodošli u Beograd

World Travel Channel: Dobrodošli u Beograd

  • PDF

TV ekipa renomirane televizije World Travel Channel iz Turske boravila je početkom godine u Beogradu kada je snimila putopisnu emisiju o našem gradu pod nazivom "Dobrodošli u Beograd". Emisija se od nedavno emituje nekoliko puta nedeljno na ovom televizijskom kanalu, koji se gleda u oko 20 miliona domaćinstava u Turskoj.

-Beograd je veoma jedinstven grad sa bogatom istorijom. Među gostoljubivim Beograđanima, posetioci se ovde mogu zaista opustiti i uživati u svemu što grad ima da ponudi. Nama je bilo veliko zadovoljstvo što smo imali priliku da upoznamo Beograd, i preporučujemo svima da obiđu ovaj uzbudljiv grad - poručuje Demet Iigitbas, producent programa.
Prema rečima članova TV ekipe, za razliku od drugih turističkih programa, emisije televizije World Travel Channel pružaju gledaocima informacije iz drugačije perspektive gde da idu i šta da rade tokom boravka na nekoj destinaciji.
-Budući da Turci planiraju svoj odmor jednom godišnje već smo dobili povratnu informaciju da su neki od naših gledalaca već uvrstili Beograd među destinacije koje moraju posetiti, što govori o uticaju koji naš program ima na gledaoce - kaže Demet Iigitbas.
-Biće nam drago da uskoro ponovo snimamo u Beogradu i prikažemo gledaocima još više informacija i detalja o vašem gradu - ističe TV ekipa.
TV ekipa World Travel Channel je u drugom sastavu prošle godine već snimala i emitovala dve emisije o našoj prestonici koje su imale veliku gledanost u Turskoj. Inače, broj gostiju iz ove zemlje u Beogradu je prošle godine bio u porastu od 72 %, a već u prvoj polovini ove godine procenat rasta iznosi 52 %.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com