Sun07142024

Poslednja izmena:10:05:24 AM

Back REPORTAŽE PRISUSTVOVALI SMO STIHL takmičarski karavan prošao kroz Velikogospojinske dane u Novom Bečeju!

STIHL takmičarski karavan prošao kroz Velikogospojinske dane u Novom Bečeju!

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 9
  • Sledeća

U nedelju 24. avgusta, u okviru tradicionalnih Velikogospojinskih dana u Novom Bečeju, održan je STIHL takmičarski karavan.
STIHL takmičarski karavan je svakom ljubitelju sporta, igre i zabave u nedelju pružio priliku da u jednoj od dve takmičarske kategorije testira sopstvenu snagu i spretnost. Tako su brojni posetioci Velikogospojinskih dana odabrali STIHL motornu testeru ili STIHL duvač za lišće i kroz takmičarske igre pokazali svoju veštinu, jačinu i brzinu u dve kategorije - Motorna testera i Lavirint.
Cilj igre bio je različit u ove dve kategorije. U kategoriji Motorna testera svaki takmičar je imao zadatak da za 2 minuta, pomoću STIHL motorne testere, iseče što više kolutova od 10 centimetara trupca. U kategoriji Lavirint bilo je potrebno da učesnici za 2 i po minuta proguraju lopticu kroz lavirint pomoću STIHL duvača za lišće.

Jako sunce i čekanje u redu za prijave nisu uticali na dobro raspoloženje naših posetilaca. Iako su svi čekali svoja dva minuta slave, od stotinak učesnika izdvojila su se dva najbolja. U kategoriji Lavirint pobedu je zaslužio Marko Lekić, dok je u kategoriji Motorna testera, na veliko iznenađenje svih posmatrača, najbolje rezultate postigao devetnaestogodišnji Vukašin Baračkov.
Pobednicima su dodeljene STIHL diplome i vredne nagrade, ipak značajnija je činjenica da su se Marko i Vukašin, kao pobednici novobečejskog karavana, kvalifikovali za ukupnog pobednika STIHL takmičarskog karavana koji svoju potragu za najboljima nastavlja u još 9 gradova Srbije i Crne Gore. Ukupni pobednici karavana će tako u oktobru osvojiti glavnu nagradu - STIHL motornu testeru i STIHL duvač za lišće, u zavisnosti od kategorije u kojoj su se takmičili.
Sledeća manifestacija u okviru STIHL takmičarskog karavana očekuje nas već 27. avgusta na Homoljskim motivima u Kučevu. Pravi izazovi i nezaboravno iskustvo i tada očekuju sve koji žele da pokažu svoju snagu i snalažljivost! Vi ste na potezu!

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com