Sun05192024

Poslednja izmena:09:10:28 AM

Back TURIZAM BANJE SB Merkur na najpoznatijem sajmu turizma Worl Travel Market u Londonu

SB Merkur na najpoznatijem sajmu turizma Worl Travel Market u Londonu

  • PDF

WTM je vodeći svetski događaj u turističkoj industriji koji je počeo juče i trajaće do 6. novembra. Ovaj događaj predstavlјa širok spektar destinacija što je jedinstvena prilika za globalno turističko tržište da se sastane, umreži, pregovara i posluje.

U okviru ponude Srbije na međunarodnom sajmu turizma u Londonu "World Travel Market (WTM), SB “Merkur” kao lider u oblasti zdravstvenog turizma zauzela je svoje mesto kao jedan od aduta i komparativnih prednosti Srbije.
Direktor dr Dejan Stanojević i rukovodilac marketinga Miodrag Miljković kao predstavnici SB “Merkur” u Londonu prezentovaće najnoviju ponudu koja je prilagođena potrebama stranih gostiju. Pre svega “Selfie” paket kao all-inclusive ponudu, ponudu ekskluzivnog Centra medicinske estetike i za strance sve popularniju ponudu dentalnog turizma.
Najpoznatiji turistički vodič, "Lonely Planet", proglasio je Srbiju za jednu od deset top „Best to visit” destinacija u 2015.godini. Među adutima zbog kojih se Srbija našla na sedmoj od deset destinacija “Lonely Planet” ističe festival Exit, prestonicu Beograd i Spa centre u Vrnjačkoj Banji.
O tome da se kvalitet Merkur-a već prepoznaje na svetskom tržištu najviše govori činjenica da se na godišnjem nivou ostvari preko 20.000 noćenja inostranih turista.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com