Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Studenti PMFa obradovali mališane u novosadskim vrtićima

Studenti PMFa obradovali mališane u novosadskim vrtićima

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Grupa od jedanaest studenata treće godine hotelijerstva Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo Prirodno matematičkog fakulteta u Novom Sadu, nastavila je tradiciju organizovanja tematskih događaja u okviru predmeta Animacija i logistika u turizmu i 33 put pod rukovodstvom prof. dr Anđelije Ivkov Džigurski i asistenta dr Igora Stamenkovića, pokrenuli su humanitarnu akciju „Biću dobar, dobra biću zato poklon dobiću“.

Predstave za decu su realizovane 19.01.2015. u dva novosadska vrtića: Maslačak (Narodnog fronta 42) i Speak Up (Alekse Šantića 52).
Predstavama je prisustvovalo oko 100 mališana zajedno sa svojim vaspitačima.
Studenti su kroz predstavu pokazali mališanima da se svi mogu družiti bez obzira na pol, rasu ili veru i na vrlo dopadljiv i poučan način im skrenuli pažnju da treba da slušaju roditelje i vaspitače, kao i da se međusobno vole i čuvaju.
Sva deca su dobila poklon paketiće koji su napravljeni zahvaljujući sponzorima (Kreativni centar, Bulevar Books, Bahus (na eks) sokovi, Chipsy Way, Knjižara Skalar, Knjižara Poletarac, Andrea Sili – medenjaci, Pčelica, Dijana slatka čarolija). Paketići su sadržali slatkiše, knjige, školski pribor, a i svaki vrtić je dobio skroman poklon paket.
Pored njih akciju su podržali: TAŠNA by Ana Šurdilović, Novo Kulturno Naselje, ALO picerija, Kafanica Libero, Igraonica Rainbow, SNP, Choco bar „Sweet dreams“ i Restoran Zak.
Fotografije (Autor: J. Radović)

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com