Mon08032020

Poslednja izmena:01:39:07 PM

Back REPORTAŽE PREDSTAVLJAMO Valentina Pavlov : Hotel Villa Breg za zaljubljene i zaljubljivanje

Valentina Pavlov : Hotel Villa Breg za zaljubljene i zaljubljivanje

  • PDF

Malo je prostora kojima se u potpunosti možete prepustiti. Hotel Villa Breg situiran na padinama Vršačkih planina, sa pogledom na grad Vršac i banatsku ravnicu, jedan je od savršenih mesta za uživanje, kako za individualne potrebe, tako i za potrebe kompanija, jer rad je svakako produktivniji ako je uvezan sa zadovoljstvom.
A koje sve pogodnosti pruža Villa Breg, na najbolji način, na 37. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, u okviru štanda Turističke organizacije Vršac, obrazložila je Valentina Pavlov, direktor prodaje Hotela Villa Breg, nudeći pre svega ekskluzivu, „Vikend za zaljubljene“, interesantan individualnim gostima. Poslovnim partnerima Villa Breg obezbeđuje najsavemenije uslove za organizaciju skupova, kongresa, konferencija (kongresni centar ima četiri sale za rad koje su pogodne za organizaciju takvih događaja, i optimalne su grupu od 100 ljudi).

- Villa Breg posebnu pažnju obraća na ambijent, hranu, sadržaje, kvalitet usluga... Raspolaže sa 44 sobe i 4 lux apartmana. Promovišući zdrav način života posebnu pažnju pridajemo zdravoj hrani, za čiju pripremu ne koristimo konzervanse i aditive, niti konzervisanu i zamrznutu hranu. Hleb i pecivo mese naši pekari, a namirnice nabavljamo dnevno po potrebi, i koliko god je moguće, u zavisnosti od ponude, trudimo se da obezbedimo proizvode lokalnih proizvođača iz organske proizvodnje.
Zdrav način života podrazumeva sport i rekreaciju, pa u okviru hotela imamo teren za sportske aktivnosti, reprezentativan spa centar, sa zatvorenim bazenom (topla voda), đakuzijem, saunom, turskim kupatilom, fitnes centrom. Otvoreni bazen Ville Breg nalazi se na 170 metara nadmorske visine iz kojeg se pruža pogled na grad i Vršačku kulu.
Gosti koji dođu u Villu Breg, ne treba da se plaše čuvene ruže vetrova, kiše, vremena uopšte, jer verovatno neće imati potrebe da izlaze. Ako se ipak odluče za izlazak, u neposrednoj blizini se nalazi Centar Milenijum, gde možemo organizovati sportske aktivnosti, ili šetnje po Bregu, gde smo uredili stazu zdravlja i trim stazu sa spravama za fitnes na otvorenom prostoru, kako bi gosti u potpunosti mogli da uživaju.
Organizujemo i birdwatching, team building aktivnosti interesantne kompanijama.
To što je Villa Breg situirana u najpoznatijoj i najvećoj vinskoj regiji u Srbiji njeni gosti znaju da cene, pa su česti izleti do malih vinskih poduma u Vršcu, kao i selima Gudurici, Središtu, te Vršačkim vinogradima. Nije redak slučaj da našim klijentima izlazimo u susret organizujući večeru i degustaciju vina u rustičnom ambijentu izabrane vinarije, sa izvrsno pripremljenom hranom, a o vinima sa ovog područja je izlišno bilo šta komentarisati.
Villa Breg se nalazi na 86 km od Beograda, što ispunjava poslednji uslova idealnog odmora do 100 km od mesta boravka. Da je tako potvrđuje činjenica da su naši najbrojniji gosti upravo Beograđani - objasnila je Valentina Pavlov.
Osim za odmor i poslovne susrete, ovako prijatna mesta postaju sve više utičišta za zaljubljene. Zato nije ni čudo što „Vikend za zaljubljene“ ima sve više pristalica.
Srbija koja je donedavno bila prilično stidljiva da pokaže osećanja, potpuno se otvorila prema ljubavi. Šta se promenilo? Naša sagovornica kaže da smo prestali da se stidimo i da je to prelepo. Sve više ljudi dozvoljava sebi potpun užitak, i brine o svom zdravlju, fizičkom, mentalnom i duhovnom, a ljubav najbrže i najtemeljnije dovodi do oporavka. Villa Breg uz specifičan prirodni ambijent Vršačkog vinogorja, i intimnu atmosferu hotela, izvojenog od gradske vreve, pruža mogućnosti da osetite prave vrednosti života.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar