Tue06252024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Uspešno završen program za stručno usavršavanje MOODLE servis za e-učenje

Uspešno završen program za stručno usavršavanje MOODLE servis za e-učenje

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

U Mašinskoj školi u Novom Sadu 12.03.2015. godine nastavnicima su dodeljeni sertifikati za uspešno savladan program stalnog stručnog usavršavanja „MOODLE servis za e-učenje“, a koji su besplatno održali predstavnici Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment.
Program stalnog stručnog usavršavanja pod nazivom „MOODLE servis za e-učenje“ je prvi te vrste održan u Novom Sadu. Reč je o programu koji je akreditovan od strane ZUOV-a i za cilј ima unapređenje nastave uz podršku najsavremenijih informatičkih programa. Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment održava ovaj program besplatno svim nastavnicima srednjih škola u Novom Sadu.

Realizator kursa, prof. dr Dragan Soleša, dekan Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment, prilikom dodele sertifikata izjavio je:
-Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment našao je svoj interes u besplatnom održavanju ovog programa, a taj interes se ogleda pre svega u društvenoj odgovornosti. Mi želimo da nastavnicima pružimo dodatne kompetencije kako bi uspešno mogli da se nose sa izazovima 21. veka . Ovim programom nastojimo da nastavnike, ovog puta Srednje mašinske škole u Novom Sadu, obučimo da uz svoje stručne predmete podignu nivo svojih kompetencija i da svojim učenicama mogu da pruže i druge vidove i oblike učenja, a to je zapravo elektronsko učenje.
U Mašinskoj školi program „MOODLE servis za e-učenje“ uspešno je završilo 23 nastavnika i on će im, kako i sami kažu, doprineti u kompetentnijem podučavanju i učenju.
-Želimo da se zahvalimo Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment na izuzetnoj saradnji, tačnije početku saradnje. Ovaj kurs je veoma interesantan i verujemo da će elektronsko učenje zaživeti u našoj školi kako za opšteobrazovne tako i za stručne predmete - izjavila je Vesna Živković, pomoćnica direktora Srednje mašinske škole.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com