Sat06152024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Otvoren novi Roda megamarket u Novom Sadu

Otvoren novi Roda megamarket u Novom Sadu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

U prelepom ambijentu novog Megamarketa, Roda je u sredu, 29.04.2015. godine, dočekala svoje verne potrošače u Novom Sadu, na još jednoj adresi, u ulici Kiš Ernea 2 kod Futoškog puta. Na više od 2.200 kvadratnih metara prodajnog prostora, novi Roda Megamarket svim potrošačima nudi bogat asortiman proizvoda za kvalitetnu porodičnu kupovinu na jednom mestu, povoljne cene, mnogobrojne akcije i popuste. Početak rada, Roda Megamarket je obeležio donacijom robe Domu zdravlja u Novom Sadu u vrednosti 100.000 dinara.

-Za nas je ovaj grad zaista poseban po mnogo čemu i svim našim aktivnostima to želimo i da pokažemo. Povodom otvaranja Roda Megamarketa odlučili smo da robnom donacijom u iznosu od 100.000 dinara, pomognemo ambulantu opšte medicine u Vršačkoj ulici i na taj način našim sugrađanima i najmlađima omogućimo da tokom leta, u prijatnoj klimi sačekaju svoj red kod doktora. Briga o lokalnoj zajednici je princip rada svih Roda objekata, jer želimo da budemo pravi član zajednice u kojoj poslujemo - rekao je Lazar Marković, direktor maloprodaje i dodao da Roda, kao domaća trgovina, neguje tradiciju porodične kupovine, koja potrošačima omogućava na jednom mestu ponudu svakodnevnih prehrambenih namirnica, ali i bogat asortiman raznih kućnih potrepština, veliki asortiman bele tehnike i malih kućnih aparata za opremanje doma, i još mnogo mnogo toga neophodnog za svako domaćinstvo.
Svojim sugrađanima i vernim kupcima Roda je i ovoga puta pripremila brojna iznenađenja, pa je na dan otvaranja svaki kupac dobio Roda ceger, dok je svaka 100-ta kupovina bila besplatna, kako na dan otvaranja tako i sutradan, a svi bodovi na Super Kartici su bili duplirani. Mališani su u periodu od 10 do 18 časova imali priliku da ih kroz kreativne radionice i radionice iscrtavanja lica, zabavlja veliki broj animatora, a u periodu od 12 do 13 časova sve prisutne je obradivao i nastup Kulturno-umetničkog društva Sonja Marinković.
Tokom predstojećeg prvomajskog praznika, ovaj, kao i svi ostali Roda Megamarketi u Srbiji će biti na raspolaganju svojim potrošačima i rade prema redovnom radnom vremenu.
Iva Piper

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com