Sun05192024

Poslednja izmena:09:10:28 AM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Studenti Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe osvojili I mesto na takmičenju iz oblasti Krivičnog procesnog prava

Studenti Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe osvojili I mesto na takmičenju iz oblasti Krivičnog procesnog prava

  • PDF

Studenti Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe Privredne akademije u Novom Sadu, učestvovali su u takmičenju u simulaciji suđenja iz oblasti Krivičnog procesnog prava u organizaciji Fakulteta pravnih nauka Univerziteta za poslovne studije u Banja Luci i svojim izvrsnim znanjem osvojili su I mesto.

Povodom deset godina postojanja Univerziteta za poslovne studije u Banja Luci, Fakultet pravnih nauka organizovao je takmičenje u simulaciji suđenja iz oblasti Krivičnog procesnog prava. Predstavnici Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu bili su studenti Danilo Jovović, Rajko Levajac, Aleksandar Smiljković, Vojkan Teodorović, Boris Kahrić, Maja Đurić, Milena Đurić, Aleksandra Tančić, Marija Mulaj i Vanja Jakić u pratnji mentora prof. dr Zorana Pavlovića, šefa krivičnopravne katedre. Prema oceni stručnog žirija koji su činili prof. dr Mile Matijević, dekan Fakulteta pravnih nauka Univerziteta za poslovne studije, prof. dr Osman Jašarević, profesor na Pravnog fakulteta Univerziteta u Travniku, prof. dr Zoran Pavlović, profesor Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe i asistent Adnan Pirić, studenti Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe pokazali su da im je znanje iz oblasti krivičnog procesnog prava koje su stekli tokom studija na zavidnom nivou i osvoji prvo mesto.


 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com