Sat12022023

Poslednja izmena:08:03:58 PM

Back KULTURA MUZIKA Rekordi na 15 EXIT festivalu

Rekordi na 15 EXIT festivalu

  • PDF

Velika Exit Avantura i novo, nezaboravno festivalsko letovanje može da počne uz jedno od najjačih programskih izdanja ikada! Tokom četiri dana i noći na Exitu i isto toliko na Sea Dance festivalu, nastupiće Mötorhead, The Prodigy, Manu Chao, Rudimental, Faithless, Roisin Murphy, Hardwell, Emeli Sandé, Sigma, John Newman, Capital Cities, Clean Bandit, Tom Odell, Martin Garrix, Gramatik, Leftfield, Tale of Us, Adam Beyer, Chris Liebing, Eagles of Death Metal, Fear Factory, Wilkinson, Zomboy, Roni Size Reprazent, Bondax, Napalm Death, Dubioza kolektiv, Octave One, Soul Clap, Hladno pivo, Artan Lili, Zoster i brojni drugi za ukupno više od 1.000 umetnika na 30 festivalskih bina od Petrovaradina do Jaza!

Dve glavne bine, mts Dance Arena, Dance Paradise, Fusion, Explosive, No Sleep Novi Sad, OTPleši Latino, Positive Vibrations Reggae, Future Shock, Urban Bug, World Chill-Inn, Silent Disco i brojne druge bine i festivalske zone, zajedno sa kampovima Exit Avanture koji se otvaraju 7. a zatvaraju 20. jula, učiniće još atraktivnijim koncept pravog festivalskog letovanja, jedinim te vrste u celoj Evropi.
Takođe, već sada je izvesno da će biti oboreni i svi dosadašnji rekordi po posećenosti, jer je interesovannje za koncerte izuzetno veliko, pa se dnevno očekuje i po 50.000 posetilaca, koji će imati priliku da uživaju u mizičkim numerama na 30 bina.
Ulaznice još uvek mogu da nabave, po novim, najavljenim cenama, od 6.990 za Exit, 5.990 za Sea Dance i 7.990 dinara za oba festivala, odnosno celu letnju Exit Avanturu. Naredna cena ulaznica biće još viša, kao i njihova finalna cena tokom trajanja festivala na blagajnama ispred Petrovaradinske tvrđave! Aktuelne cene dnevnih ulaznica su 2.490 za četvtak, 2.990 za petak, 3.390 za subotu i 2.490 dinara za nedelju, a i njihova naredna cena biće viša u odnosu na ukupni, ograničeni kapacitet na tvrđavi. Od ove godine, pored četvorodnevnih VIP Gold, u prodaji se nalaze i dnevne VIP Gold ulaznice po ceni od 9.990 dinara koje obezbeđuju prioritetni ulazak na VIP Main Stage, VIP Dance Arena, VIP Terasa uz mesto na VIP Parkingu, a broj ovih ulaznica je veoma ograničen. Ulaznice se prodaju u knjižarama Vulkan, lancu Corner Shop i još 50 blagajni u lancu Gigs Tix širom Srbije, te u onlajn prodaji putem sajta www.gigstix.com.
Svojevrsnu atrakciju, ove godine će predstavljati i Exit kampovi koji se otvaraju 7. jula u Novom Sadu, a zatvaraju 20. jula u Budvi. Atraktivnijim konceptom pravog festivalskog letovanja, jedinim te vrste u celoj Evropi, ovaj festival dobiće kvalitet više.
Ove godine jedna od najvećih atrakcija i Exit i Sea Dance festivala je – peščana plaža! Ovogodišnja lokacija za Exit Village, je po mnogima najlepša peščana plaža u Dunavskom toku, čuveno kupalište Štrand! Ultimativna letnja avantura nastaviće se u Sea Dance kampu, smeštenom na Jazu, čuvenoj plaži koju je vodeći svetski turistički vodič, Lonely Planet nedavno stavio na prvo mesto liste najboljih evropskih plaža! Prodaja pojedinačnih propusnica za kampove, ali i naručivanje kamperske opreme, koja će kampere da sačeka na recepciji, trenutno može da se obavi putem sajta www.exittrip.org. Na sajtu zvanične turističke agencija Exita, prodaju se i brojni drugi paketi koji sadrže smeštaj u kampu, prevoz, kao i druge smeštajne opcije, a cene aranžmana za pravo festivalsko letovanje od 7. do 20. jula, na dve peščane plaže, počinju već od 99 evra!
Pogledajte spot za miks najvećih hitova Exit Avanture:

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com