Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Turistički autobus za panoramsko razgledanje Novog Sada

Turistički autobus za panoramsko razgledanje Novog Sada

  • PDF

U cilju unapređenja i obogaćenja turističke ponude Novog Sada, Turistička organizacija Grada Novog Sada je postigla dogovor sa TA “Lasta“ da se na ulicama našeg grada uskoro pojavi turistički autobus za panoramsko razgledanje grada.
Izleti otvorenim autobusom će obuhvatati i usluge turističkih vodiča na srpskom i engleskom jeziku i se realizovaće se dva puta dnevno po Novom Sadu, dok će jedan polazak dnevno obuhvatiti izlet do Sremskih Karlovaca.

Polasci će se realizovati svakodnevno počevši od 7. jula kada počinje i OPENS YOUTH FAIR – 4. Regionalni sajam omladinskog turizma i nastaviće se i nakon EXIT festival (9-12. jula), a ukoliko bude interesovanja da ture će biti organizovane i tokom cele letnje sezone.
Razgledanje Novog Sada će biti u dva termina dnevno u trajanju od 60 minuta, sa polascima u 10h prepodne i popodnevni polazak u 17h. Tura će kretati sa okretnice kod Štranda, voziti preko mosta Slobode i sremskom stranom do Petrovaradinske tvrdjave, zatim preko mosta Duga, Bulevarom Mihajla Pupina, Jevrejskom ulicom, Bulevarom oslobođenja do Merkatora, Bulevarom Cara Lazara u Fruškogorsku ulicu i do okretnice kod glavnog ulaza u Štrand. Karta za ovu turu će iznositi 500 dinara i moći će da se kupi u poslovnici TA “Lasta” na Spensu, kao i pri ulasku u turistički autobus.
Izlet do Sremskih Karlovaca biti realizovan sa polaskom u 13 i povratkom u 16 časova, dok će karta iznositi 1000 dinara po osobi i moći će da se kupi u poslovnici TA “Lasta” na Spensu, kao i pri ulasku u turistički autobus.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com