Thu06202024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Turistička ponuda izleta regije Zapadna Srbija u Guči

Turistička ponuda izleta regije Zapadna Srbija u Guči

  • PDF

Turistička ponuda regije Zapadna Srbija bogatija za osam programa jednodnevnih izleta osmišljenih u saradnji sa turističkim subjektima iz ove regije. Izleti predstavljeni kroz flajere na srpskom i engleskom jeziku, razvijeni su u saradnji sa turistickim agencijama sa Zlatibora, iz Užica i Prijepolja. To su izleti u Sirogojno i Stopića pećinu, Mokru Goru, Višegrad, Specijalni rezervat prirode Uvac, Taru i Perućac, Splavarenje Limom, kao i izlet “Na svetim vodama Lima” i izlet Užice, Zlakusa i Potpećka pećina.

Turistička organizacija regije Zapadna Srbija je u prethodnom periodu ostvarila intenzivnu poslovnu saradnju sa organizatorima izleta, pružaocima usluga smeštaja i informativnom centrima na teritoriji koju pokriva. Cilj saradnje je bolja promocija područja i povećanje turističkih kretanja unutar turističke regije Zapadna Srbija. Informacije o izletima i štampani materijali se distribuiraju u hotelima širom regije Zapadna Srbija, turističko-informativnim centrima i turističkim agencijama.
Turistička organizacija regije Zapadna Srbija je podržala sve aktivnosti sa 50% finansijskih sredstava kako bi unapredila javno-privatno partnerstvo u turizmu i pospešila širenje infomacija od značaja za turiste i posetioce Zapadne Srbije.
Navedeni izleti i sveukupna turistička ponuda regije biće predstavljeni domaćim i stranim posetiocima na 55. Dragačevskom saboru trubača u Guči od 7. do 9 avgusta (od 12 do 19h), u okviru promotivnog štanda Turističke organizacija regije Zapadna Srbija u Guči.
Više informacija na sajtu: http://www.westserbia.org/.

Miroslav Ivanovic, PhD
Sektor za istrazivanje i razvoj
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com