Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM Čigota u Beogradu i Banjaluci

Čigota u Beogradu i Banjaluci

  • PDF

Specijalna bolnica za lečenje štitaste žlezde i bolesti metabolizma “Zlatibor” nastavlja sa brojnim aktivnostima i u jesenjm periodu kako bi jednu od najboljih sezona za poslednjih nekoliko godina još poboljšala.

Pod sloganom „Učinite danas nešto dobro za svoje zdravlje!” u četvrtak i petak, 24. i 25. septembra 2015. godine (od 10 do 20 h), u Domu omladine (Makedonska ulica 22) u centru Beograda biće održan 12. Jesenji „Lilly apoteke” Festival zdravlja Beograd 2015. ČIGOTA će učestvovati sa predavanjem: "Značaj multidisciplinarnog lečenja gojaznosti" iz iskustva centra Čigota Zlatibor. Predavač je prim mr sc dr Snežana Lešović, pedijatar-endokrinolog. Posetioci Festivala će imati mogućnost i da osvoje poklon vaučere sa popustom za boravak u SB Čigota.
Čigota će svoju medicinsku i turističku ponudu (štand Turističke organizacije Regije Zapadna Srbija) predstaviti i na Međunarodnom sajmu turizma i zdravlja koji se održava od 24. do 26. septembra 2015. godine na Trgu Krajine u Banjaluci. Reč je o multidisciplinarnoj priči o turizmu, zdravim stilovima života i univerzalnoj temi zdravlja, podeljenoj na 4 tematske celine: Sajam turizma na kom će se predstaviti najveći turoperateri iz više zemalja regiona, turistički, banjski i klimatski centri i agencije; “Putevi zdravlja”, na kojima će se, po četvrti put, predstaviti poslenici iz oblasti alopatske, integrativne i alternativne medicine uz proizvođače organske i zdrave hrane, mleka i mlečnih napitaka, vode i dijetetskih suplemenata; Priča o zdravim stilovima života, uz mnoštvo edukativnih radionica i sa nagradnim konkursom za likovni rad, koja će biti ispričana najmlađim posetiocima u Meggle-Zdravogradu; Stručna konferencija čija će tema biti dometi i ciljevi zdravstvenog turizma. Takođe će biti održana i Radionica na temu sportskog turizma (25. septembra), kome Specijalna bolnica poklanja posebnu pažnju i proširuje spektar usluga i mogućnosti ne samo za pripreme sportista, već i za zdravstvenu kontrolu i jedan multidisciplinaran pristup.
Posetioci i učesnici Banjalučkog sajma turizma i zdravlja, na centralnom gradskom trgu, koji će za ovu priliku biti posebno uređen, imaće priliku da prate više od 60 predavanja iz raznih oblasti, dok će u mobilnoj klinici i na specijalizovanim štandovima moći da obave besplatne zdravstvene preglede.
Marketing tim ove zdravstvene ustanove poziva sve zainteresovane da učestvuju u аkciji „Dovedi prijаteljа“ i ostvare ekstrа popust na Čigotа progrаm. Akcijа će trajati od 1. oktobra do 24. decembra tekuće godine. Za korisnike Čigotа progrаmа, omogućava se 15% popusta za boravak u toku oktobra i novembra. Ukoliko se dovede 1 prijatelj (koji nije bio korisnik programa), dobija se 20% popusta. Ukoliko se dovedu 2 prijatelja, dobija se ukupno 25% popusta na trenutno važeći cenovnik. Nema akomulacije sa drugim popustima i karticama vernosti.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com