Mon06172024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM HOTELI CePTOR - mesto sa hiljadu razloga da se kvalitetno provede vreme

CePTOR - mesto sa hiljadu razloga da se kvalitetno provede vreme

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

CePTOR – Centar za privredno tehnički razvoj na Andrevlju, na tridesetak kilometara od Novog Sada, šest od Dunava i sela Čerevića, na najlepšem delu Fruške gore, pozicioniran je kao centar kongresnog turizma, mesto koje može da obezbedi idealnu radnu atmosferu u jedinstvenom prirodnom ambijentu.
Vesna Hipik, direktorka CePTOR-a, ne krije zadovoljstvo proteklom letnjom turističkom sezonom.

- Ni u letnjem periodu nismo osetili predah, kada je u pitanju kongresni turizam. Tokom jula i avgusta svakodnevno smo imali dvodnevne - trodnevne seminare, a i vikendi su bili popunjeni takvim sadržajima. Dobili smo i neke nove poslovne partnere. Npr. slovenačko predstavništvo „Gorenje“ iz Valjeva je jedan od takvih saradnika - istakla je gospođa Hipik.
U okviru Centra se nalaze četiri konferencijske sale, kao i kongresni centar sa 120 mesta, opremljen vrhunskim, savremenim multimedijalnim sistemom koji omogućava najviši nivo prezentacija. Na raspolaganju je i tehničko lice koje koordinira čitav rad, a i svi zaposleni u Centru su tu da pruže potrebnu podršku i pomagnu, da se sve dovedu do perfekcije.
Da je ovo izabrano mesto, s obzirom na prirodno okruženje i sadržaje koje pruža objekat, uverile su se i brojne porodice, koji ovde provode, najčešće produženi vikend. Uz pešačke ture, kupovinom biciklova za porodične vožnje obeleženim stazama Nacionalnog parka „Fruška gora“, kao i povezivanje sa školom jahanja u Čereviću, te kupovinom pikada, obogaćeni su sadržaji njhovog boravka. Saradnja sa planinarskim društvom i NP „Fruška gora“ materijalizovana je izradom novih mapa (trenutno u pripremi), koje će biti dostupne gostima koji peške, biciklom ili na konjima žele da samostalno istažuju planinu.
Da je CePTOR mesto pogodno i za mlađe uzraste pokazali su ove godine 40 mališana iz Nemačke škole iz Beograda koje je ovo mesto za celodnevnu posetu izabrala novosadska turistička agencija PanaComp „Zemlja čuda“.
U CePTOR-u su posebno ponosni na kuhinju u čijem se sklopu nalazi restoran sa prostranom terasom, koja je ovog leta pružila uživanje velikom broju posetilaca. Prehrambeni proizvodi lokalnih proizvođača i domaća vina su sve prisutniji u CePTOR-u. Vina lokalnih vinara se nalaze na vinskoj karti, ali su prisutna, uz predstavnike starih zanata, raznih lokalnih udruženja etno karaktera, u pratećim programima svih manifestacija, događaja, kongresa i seminara koji se u ovom prostoru organizuju.
Hotel je otvoren i tokom zime i ne zna se kada je lepši, da li leti kada se sve uokolo zeleni, u jesen kada se šuma zašareni i zelena boja krošnji menja u žutu i crvenu, ili zimi, kada je prekrije sneg a nestvarnu tišinu zameni graja razdragane dece (i onih koji se u tom trenutku osećaju decom) na sankama. - U predstojećem zimskom periodu se nadamo da ćemo biti domaćini većem broju seminara, i trudićemo se da privedemo kraju radove na spa centru, upotpunimo fitness salu i u sklopu saune, našim gostima ponudimo opuštanje u đakuziju - rekla je Vesna Hipik i dodala da još ima dosta toga da se uradi. Bilo bi lepo da se redovno održava put do Andrevlja, da se gosti i putem neometano mogu voziti biciklom za lepog vremena, kao i dovoziti automobilima kada krenu snegovi. Ali, to je priča u koju moraju biti uključeni i drugi, ukoliko žele da ova sjajna destinacija još više osvetli čitav kraj.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com