Tue07162024

Poslednja izmena:10:05:24 AM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE PMF poziva na Dan otvorenih vrata

PMF poziva na Dan otvorenih vrata

  • PDF

Univerzitet u Novom Sadu, u subotu, 17. oktobra 2015. godine od 10 do 15 sati, organizuje zajednički Dan otvorenih vrata u kome učestvuje svih 14 fakulteta u sastavu Univerziteta, kao i Univerzitetski centar za razvoj karijere, Tempus projekat WBC Inno i Studentski centar.
Prirodno-matematički fakultet za Dan otvorenih vrata priprema dva zanimljiva predavanja u amfiteatru Rektorata. Od 13 časova dr Tijana Prodanović održaće predavanje na temu “Fizika superheroja”, a sat kasnije dr Dragana Mašulović na temu “Od računaljke do računara - kratka istorija računarstva”.

U holu PMF-a, u zgradi Departmana za biologiju i ekoligiju, Trg Dositeja Obradovića 2, od 10-15h su radionice: “Dekodiranje” - matematika; “Geografija na dohvat ruke” - geografija; “Mistični svet hemije” - hemija; “Fizika oko nas” - fizika i “Muško-ženski kutak” - biologija
Posetioci će organizovano moći da obiđu Laboratoriju za molekularnu biologiju, Centar za gama spektroskopiju, Laboratoriju za rentgensko-strukturnu analizu, Računarski klaster
Laboratoriju znanja i Laboratoriju za zaštitu životne sredine “Dr Milena Dalmacija”.
Detaljnije se o programu zainteresovani mogu informisati na zvaničnom sajtu Dana otvorenih vrata http://www.otvorenavrata.uns.ac.rs/ ili na zvaničnoj Fejsbuk stranici https://www.facebook.com/otvorenavrataUNS.
 


 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com