Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM Merkuru Balkan Spa Award za Spa centar Rimski izvor

Merkuru Balkan Spa Award za Spa centar Rimski izvor

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

Na gala večeri, održanoj u subotu, 17. oktobra, u makedonskom nacionalnom teatru u Skoplju, dodeljene su Balkan Spa Awards, namenjene liderima Balkana u oblasti spa turizma. Uz prisustvo visokih zvaničnika zemlje domaćina, kao i brojnih gostiju iz inostranstva, dodeljena su priznanja najuspešnijima u ovoj oblasti.
Odlukom stručnog žirija, Merkurov Spa centar “Rimski izvor” proglašen je pobednikom u kategoriji Best Medical Spa. Ova nagrada predstavlja priznanje za predan rad i dostignuća u oblasti medicinskog i spa turizma, kao i doprinos razvoju ove oblasti. Po rečima organizatora, tim eksperata iz ove oblasti, na čelu sa gospođom Silvijom Paskalevom, je nakon višemesečne procene svih nominovanih, odlučio da ovu nagradu dodeli Specijalnoj bolnici Merkur.

Svečanosti su prisustvovali i predstavnici Merkura, PR Bojana Beljić i predstavnik službe prodaje, Milica Radičević, koja je u ime menadžmenta Merkura i primila ovo priznanje. U svom obraćanju prisutnima, ona je izrazila zadovoljstvo i zahvalnost na ukazanom poverenju i istakla da će Merkurov Spa centar nastaviti da prati najnovije trendove tržišta i nastaviti svoj razvoj.
Merkurov Spa centar Rimski izvor otvoren je proteklog leta i obuhvata pet Merkurovih centara – Velnes centar, Centar za masaže, Centar medicinske estetike, Peloid i Balneo centar. Obogaćen novim sadržajima, ovaj savremen centar uspešno kombinuje savremene spa usluge sa tradicionalnim banjskim terapijama i dostupan je svim građanima i gostima Vrnjačke Banje.
Cilj dodele Balkan Spa Awards, koje se već tradicionalno dodeljuju najuspešnijima iz oblasti spa turizma, je promocija zemalja Balkana, kao egzotičnih Spa destinacija za strane turiste, ali i unapređenje i razvoj Spa industrije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com