Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM Nakon nekoliko nedelja rehabilitacije lekarski tim Merkura zadovoljan zdravstvenim stanjem Dragana Nikolića

Nakon nekoliko nedelja rehabilitacije lekarski tim Merkura zadovoljan zdravstvenim stanjem Dragana Nikolića

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

Doajen srpskog glumišta, Dragan Nikolić, juče je završio prvi deo rehabilitacije i napustio Specijalnu bolnicu Merkur. Tim lekara Merkura koji su bili uključeni u brigu oko velikana naše glumačke scene, zadovoljni su rezultatima koji su tokom lečenje postignuti.

Po završetku prve faze rehabilitacije, na osnovu mišljenja lekara i u konsultaciji sa porodicom, odlučeno je da naš proslavljeni glumac dalje zdravstvene kontrole sprovede u Kliničkom centru Srbije. Planirani povratak glumca u Merkur i nastavak rehabilitacionih aktivnosti, očekuje se na proleće iduće godine.
Dugogodišnja uspešna saradnja koju Merkur ima sa Draganom Nikolićem, bila je temelj za prijateljski odnos, koji je u prethodnom periodu prerastao na viši nivo. Tokom svog boravka u Merkuru, naš proslavljeni umetnik na raspolaganju je imao vrhunsku medicinsku uslugu, uz angažovanje lekara više medicinskih oblasti, kao i ostalog osoblja. Kao i uvek, ženski deo Merkurovog osoblja utrkivao se da neguje najvećeg šarmera srpskog glumišta.
Predstavnici Merkura izrazili su zadovoljstvo što su imali priliku da pomognu svom prijatelju u domenu koji najbolje poznaju, a to je briga o zdravlju. Ceo tim Merkura izrazio je nadu da će se saradnja i prijateljski odnos nastaviti i u narednim godinama.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com