Mon04222024

Poslednja izmena:09:23:49 PM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM Prvi gosti iz Britanije u Merkuru mogu da se očekuju već u januaru 2016. godine

Prvi gosti iz Britanije u Merkuru mogu da se očekuju već u januaru 2016. godine

  • PDF

Direktor i vlasnik Operejšns-abroud-vrldvajd (OAW), jednog od najvećih medicinskih provajdera u Velikoj Britaniji, gospođa Rut Tejlor, posetila je Specijalnu bolnicu Merkur na poziv Merkurove službe prodaje. Sa srpske strane sastanku su prisustvovali dr Nada Lazarević-Pejović, zamenik direktora, Miodrag Miljković rukovodilac marketinga i predstavnici medicine, marketinga i prodaje.

- U Velikoj Britaniji nije se razmišljalo o mogućnosti da se rehabilitacija, hirurške intervencije, lečenje gojaznosti i dijabetes, mogu realizvati u Srbiji o trošku britanskih zdravstvenih fondova. Engleski fondovi daju mogućnost osiguranicima da lečenje i rehabilitaciju sprovedu u jeftinijim objektima u inostranstvu, što pacijenti rado prihvataju s obzirom na duge liste čekanja u Britaniji - izjavila je Tejlorova.
Neposredno posle završetka obilaska Merkurovih medicinskih, smeštajnih i velnes objekata, gospođa Tejlor je izjavila da je poseta za nju bila iznad očekivanja i da je srećna što će u Merkuru pronaći novog partnera. Nakon detaljnog uvida u Centar za hiperbaričnu medicinu, Hiruršku i Stomatološku ordinaciju, poseban akcenat, stavila je na Zeronu, Merkurov zeleni laser za skidanje masnih naslaga, za koji smatra da će biti vrlo atraktivan za engleske goste, s obzirom na efikasnost rada i znatno niže cene u odnosu na Britaniju.
- Glavni cilj posete bio je da se gospođa Tejlor uveri da Merkur ima visoko-kvalitetnu uslugu, stručno osoblje koje govori engleski jezik, kao i kapacitete i opremu, koji zadovoljavaju svetske standard. Takođe, gospođi Tejlor je prenešena poruka da Merkur sprovodi razvoj usluga i kapaciteta, na nivou elitnih svetskih bolnica sa kojima OAW sarađuje - izjavio je Miodrag Miljković.
Kako je najavljeno, gospođa Tejlor će odmah nakon povratka dostaviti Merkuru formulare koji su uobičajena procedura za pripremu za potpisivanje ugovora o saradnji, tako da će početak saradnje započeti pre kraja godine, a prvi pacijenti iz Velike Birtanije očekuju se početkom sledeće godine.
Kako je izjavila gospođica Slađana Marjanović iz službe prodaje Merkura, koja je i inicirala susret, OAW je porodična firma koja postoji već pola veka i koja godišnje šalje oko 13.000 pacijenata na lečenje u inostranstvo. Obzirom da su to uglavnom usluge hirurgije, stomatoloških intervencija, rehabilitacije sportista, ili osoba nakon saobraćajnih udesa, Merkur ima velike šanse da preuzme veliki deo tržišnog udela.
Press tim SB Merkur
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com