Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back TURIZAM HOTELI Zlato za somborski etno restoran Fijaker

Zlato za somborski etno restoran Fijaker

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

Etno restoran „Fijaker“ u Somboru, koji pod ovim nazivom i sa etno orijentacijom posluje poslednjih tek 7 meseci, uspeo je da kvalitetom usluge i objekta, kao i gastronomskom ponudom, osvoji Diplomu sa zlatnom medaljom za kvalitet objekta i usluga i raznovrsnost ponude etno restorana , na nedavno održanom 48. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu.

Komisija u čijem sastavu su bili Dragan Čanadžić i Miomir Vujović, iz Direkcije za ocenu kvaliteta Novosadskog sajma, odlučili su da Etno restoran „Fijaker“ zaslužuje nagradu, koja im je i svečano uručena tokom trajanja Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu.
Ono što je članove komisije opredelilo za ovakvu odluku, osim samog ambijenta i nadasve dobre usluge u restoranu, jesu svakako i specijaliteti, koji se u Somboru, mogu naći samo u meniju „Fijakera“: dimljene butkice u soja sosu, dimljena rebarca u crnom pivu, teletina i jagnjetina u saču i mnoga druga jela.
Osim bogate ponude raznovrsnih jela, gostima Etno restorana „Fijaker“ dostupna su vrhunska vina vinarija Radovanović, Kiš, Spasić, Mačkov podrum,Vučiji podrum, kao i velik izbor ostalih pića.
Preporuka je svakako, da, ukoliko do sada niste, posetite Etno restoran „Fijaker“, u samo srcu grada, u Parku Heroja, i sami se uverite u opravdanost dobijene nagrade.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com