Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Predstavljanje turističke ponude Južne regije Mađarske u Novom Sadu

Predstavljanje turističke ponude Južne regije Mađarske u Novom Sadu

  • PDF

Hungarikum centar iz Kanjiže, ekskluzivni uvoznik mađarskih prehrambenih proizvoda za Srbiju, već dugi niz godina organizuje različite susrete i sastanke predstavnika mađarskih turističkih organizacija i regija, kao i hotelijera sa teritorije Mađarske sa jedne strane, i srpskih partnera iz oblasti turizma sa druge strane.

Ovog puta planira se zajednička kampanja sa turističkom organizacijom Mađarske - "Južna Regija" i hotelom Barack iz mesta Tisakečke. Naime, predstavnici ove dve institucije, kao i još mnogi drugi predstavnici turističkih organizacija i hotela će biti gosti Novog Sada 6. novembra u 16.00h, kada će se u poslovnom centru Hungarikum (ulica Uroša Predića 16, ulaz iz ulice Novosadskog sajma) održati i dvosatna radionica, sa ciljem da se predstavnici mađarskih turističkih organizacija i hotela upoznaju sa turističkim agencijama iz Novog Sada, a sve u interesu bolje i aktivnije saradnje.
Spisak učesnika gostiju iz Mađarske je sledeći: I-Iotel Barack – Tiszakecske, Ait Hotel – Szeged, Hagymatikum Fiitdo – Mako, Grand Hotel Glorius – Malco, Elixir Medical Hotel — Morahalom, Jovo Epitok TDM – Oroshaza, Huiiguesf Hotels kozpont + Himguest Hotel Forras + Napfenyfiirdo Aquapolis egviitt Levendula Hotel - Algyo Tourmform Kiskunmajsa, i Csiplce Hotel – Kiskmihalas.
Organizatori su za tu priliku pripremili je i poklon putovanje koje će biti realizovano u periodu od 13. do 15. novembra. Na ovaj put će krenuti dvoje predstavnika turističkih agencija koji budu uzeli učešće u radionici 6. novembra i na taj način provesti vikend u hotelu Barack. Na ovo putovanje će biti pozvani i predstavnici štampanih i elektronskih medija iz Srbije koji promovišu turizam i uticajniji blogeri koji pišu o svojim utiscima sa putovanja. Putovanjem će biti nagrađeno i desetak najvernijih potrošača u prodajnim mestima preduzeća Hungarikum.
U Hungarikumu centru su uvereni da će predstavnici grada Novog Sada, zajedno sa Turističkom organizacijom grada, kao i brojni zainteresovani pojedinci, prisustvovati ovoj radionici, a sve u cilju unapređenja saradnje između dve susedne zemlje.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com