Sat02272021

Poslednja izmena:10:31:40 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Udruženje Klaster turizma mikroregije Apatin pustilo u rad svoj zvanični veb sajt

Udruženje Klaster turizma mikroregije Apatin pustilo u rad svoj zvanični veb sajt

  • PDF

Na sajtu www.apatinturizam.rs mogu se pronaći sve informacije o mogućnostima smeštaja u opštini Apatin, o ponudi restorana, mogućnostima posete i razgledanja turističkih atrakcija, kao i o svim značajnim manifestacijama.

Predviđen je i kalanderski prikaz svih dešavanja vezanih za turizam, ugostiteljstvo, sport, kulturu i zabavu. Na ovaj način će potencijalni turisti imati jasnu sliku u koje vreme je najbolje da posete Apatin.
Ukoliko i sami želite da sopstveni posao promovišete kroz rad klastera i da učestvujete u budućim planiranim projektima najbolje je da posetite prostorije klastera u ulici Srpskih Vladara 8 (radnim danima od 9 do 14 sati), ili da se javite putem maila Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli . Takođe, sve sugestije, predloge, kritike, kao i vaše autorske materijale za koje smatrate da bi mogli doprineti radu i promociji klastera možete poslati na navedeni mail - rečeno je u udruženju Klaster turizma mikroregije Apatin.
Klaster turizma mikroregije Apatin je neprofitno udruženje, i jedina svrha osnivanja jeste da pomogne unapređenju razvoja turizma u opštini od koga će koristi mogu imati svi građani. Zbog toga još jednom jasno pozivaju zainteresovane da na svoj način pomognu njegovom funkcionisanju.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar