Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Počelo takmičenje srednjoškolaca Fimek nagrađuje znanje 2015.

Počelo takmičenje srednjoškolaca Fimek nagrađuje znanje 2015.

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Prvog dana takmičenja „Fimek nagrađuje znanje 2015. - tradicionalno“, Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu, ugostio je srednjoškolce i njihove nastavnike iz Poljoprivredne škole iz Bača, Tehničke škole iz Odžaka, Gimnazije i ekonomske škole „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Odžaka, Srednje ekonomske škole iz Sombora i Srednje škole „Sveti Sava“ iz Sombora.

Kao uvod u samo takmičenje Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu organizovao je mini ekskurziju za sve srednjoškolce učesnike i njihove navijače, odnosno panoramsko razgledanje grada. U pratnji svojih nastavnika i studenata Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu, srednjoškolci su imali priliku da se upoznaju sa najznačajnijim kulturno-istorijskim znamenitostima grada i da uživaju u druženju.
Po dolasku na Fakultet srednjoškolce je dočekao tim studenata koji ih je poveo u obilazak kompleksa prostorija Fakulteta, studentskog doma i studentske kantine. Tom prilikom srednjoškolci su se upoznali sa nastavnim i nenastavnim osobljem na Fakultetu. Nakon toga, svi učesnici takmičenja i njihovi navijači udobno su se smestili u amfiteatar.
Prisutnima u amfiteatru se u ime Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu obratio dekan, prof. dr Dragan Soleša. Početak takmičenja najavila je voditeljka programa, PR menadžer Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu, Tamara Krstić, koja je takmičarima pročitala 20 pitanja na koje su oni davali odgovore, nakon čega im je dala zadate ličnosti koje su objašnjavali svojim suigračima. Celokupan događaj protekao je u pozitivnoj i fer navijačkoj atmosferi, uz praćenje regularnosti takmičenja od strane žirija u sledećem sastavu prof. dr Aleksandra Tešić, predsednica žirija, Msr Tatjana Vučurević, Msr Jovana Gardašević.
Nakon sabiranja osvojenih bodova žiri je proglasio pobednika i prvog polufinalistu, predstavnike Gimnazije i ekonomske škole „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Odžaka. Zatim je prof. dr Aleksandra Tešić svim takmičarima uručila potvrde o oslobađanju troškova prijemnog ispita na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu, a potom je usledilo druženje uz muziku i ketering.

Više fotografija možete da pogledate na našoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/topsrbija.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com