Sat07132024

Poslednja izmena:10:05:24 AM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Studentska konferencija na novosadskom PMF-u

Studentska konferencija na novosadskom PMF-u

  • PDF

Prirodno-matematički fakultet Novosadskog univerziteta, u saradnji sa Međunarodnom asocijacijom studenata turizma i hotelijerstva (IASTH) i udruženjem Fortuns, od 27. do 29. novembra organizuje 2. Međunarodni kongres studenata turizma i hotelijerstva – MEKST2015 http://www.fortuns.net/program.html.

Ovaj događaj je prošle godine okupio oko 400, a ove godine se očekuje više od 700 studenata iz zemalja jugoistočne Evrope. Učesnici će, pored predavanja, imati priliku da upoznaju kulturno istorijske znamenitosti Novog Sada.
Svečano otvaranje ovog događaja je najavljeno u petak 27. novembra 2015. godine, u Svečanoj sali Izvršnog veća AP Vojvodine, u 19.00h.
Prisutnima će se obratiti Miroslav Vasin, potpredsednik Pokrajinske vlade Vojvodine, Goran Sečujski, član Gradskog veća za privredu Grada Novog Sada i Branislav Knežević, direktor Turističke organizacije Grada Novog Sada kao i Nemanja Dimić, predsednik UO udruženja Fortuns i idejni tvorac ove konferencije.
Srbija, odnosno Novi Sad, kao domaćin na ovom međunarodnom događaju, jača imidž dobrog komšije proevropske orijentacije i potvrđuje ga na delu. Organizovanje projekata na teritoriji Srbije koji okuplja mlade ljude, studente i omogućavaju im druženje, zabavu i edukaciju na jednom mestu, nudi veliku mogućnost za turističku prezentaciju naše zemlje.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com