Sat07132024

Poslednja izmena:10:05:24 AM

Back TURIZAM BANJE Zoran Bošnjak: Ulaganje u Banju Termal dalo rezultate

Zoran Bošnjak: Ulaganje u Banju Termal dalo rezultate

  • PDF

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Termal ili Banja Vrdnik - hotel „Termal“, 2015. godinu pamtiće po uspešnim rezultatima i to po više osnova. Izgrađena su dva nova otvorena bazena koja su dovela nove kupače, a sa ukupnim uređenjem posećenost je uvećana za 25%, što je dovelo do rasta prihoda za oko 30%. Ulaganja u banjske kapacitete dala su rezultate već u jesenjoj i na početku zimske sezone, kada je u njoj boravilo između 150 i 200 gostiju na dnevnom nivou.


- Ako se taj trend nastavi do proleća, možemo reći da nismo ulagali novac uludo - izjavio je direktor Banje, gospodin Zoran Bošnjak. Po njegovim rečima iduće, 2016. godine, akcenat će biti na GREEN LINE rekreativnom programu, namenjenom svim starosnim grupama koji će pomoći da njegovi korisnici tokom boravka u Vrdniku kroz fizičke aktivnosti i program ishrane steknu zdrave životne navike. Sa prvim prolećnim danima biće intenzivirana promocija ovog programa koji startuje 1. aprila. Razmišlja se i o uvođenju i nekih novih programa, koje će blagovremeno propagirati novoformirana služba marketinga, popunjena mladim, školovanim kadrovima.
Kada je reč o zdravstvenom delu, Banja je prema Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje godišnji plan ispunila još pre kraja godine: ambulantni deo pre tri meseca, a stacionarni pre
15 - 20 dana, i na taj način ostvarila bonus u okviru aneks ugovora. U toku sledeće godine očekuje se više ugovora, jer se pokazalo da svojim radom, kapacitetom, radnom snagom i opremom može mnogo više da uradi.
Banja Vrdnik – hotel „Termal“ spremno dočekuje novogodišnje i božićne praznike. Akcija prodaje aranžmana za doček Nove godine je počela. Iako su u prodaju pušteni samo trodnevni aranžmani, do sada je već prodato 80% kapaciteta. Od 15. decembra očekuje se prodaja ulaznica samo za novogodišnje veče. Oko 350 gostiju će u svečanoj sali hotela zabavljati Eksploziv bend iz Novog Sada. Osim novogodišnje noći, u hotelu će biti organizovana i repriza dočeka.
Naš sagovornik kaže da zima na Fruškoj gori, posebno u Vrdniku, može ponuditi čaroban doživljaj.
- Naša prednost u toku zime je što imamo lekovitu termalnu vodu, tri zatvorena bazena, hidro blok sa uređenim terapijskim bazenom sa termalnom vodom i specijalnim kadama za podvodnu masažu, trim kabinet prilagođen strukturi gostiju koja posećuje ovakva mesta, a to su bicikli za rekreaciju, trake za šetnje, umesto nekadašnjih tegova koje smo ostavili za neke druge klubove. Tu su i sauna, ručna i druge vrste masaža i sve ostalo što bi moglo da navede naše goste da u toku zimskog perioda dođu do Vrdnika, s obzirom da se nalazi nadomak velikih gradova. Očekujemo i prvi sneg da upotpuni ugođaj koji Banja pruža i mislim da ne treba da brinemo za posećenost u toku ove zime jer su i šetnje ovim krajolicima uvek značajna rekreativna aktivnost, ali i hrana za dušu - rekao je gospodin Bošnjak.
Banja Vrdnik – hotel „Termal“ nastupa na svim značajnijim manifestacijama. Planira se promocija na prestojećem Beogradskom sajmu turizma sredinom februara 2016. godine. - Beograđani su kod nas rado viđeni gosti. Beograd je svega 70 km udaljen od Vrdnika, tako da ćemo se lepo predstaviti na Sajmu i posle toga očekujemo prve rezultate s obzirom da su Beograđani u poslednje dve godine imali priliku da se upoznaju sa svim novitetima koje naša Banja pruža, da se uvere i prenesu jedni drugima utiske o tome da je bitno promenila svoj izgled, a ponudu prilagodila zahtevima savremenog gosta – zaključio je Zoran Bošnjak.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com