Tue07162024

Poslednja izmena:10:05:24 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Novogodišnji rekord u restoranu Šešir moj

Novogodišnji rekord u restoranu Šešir moj

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

Da je Srbija tokom minule godine, a naročito za doček Nove, 2016. godine, bila SVET U MALOM, potvrđuje i vest koja nam stiže iz Beograda.
Naime, gospodin Vlada Ilić, osnivač restorana "Šešir moj", Skadarska 21, Beograd, Srbija, obavestio je predstavnike medija da je u svojoj višedecenijskoj tradiciji i radu gostoljublja u Skadarliji, najpoznatiji beogradski restoran za Novogodišnje praznike, ove godine postigao rekord u dolasku inostranih gostiju.

Par dana ranije, za doček 2016. godine, i dva dana posle toga, ovaj kultni prestonički restoran imao je goste iz čak 16 zemalja sveta, što ne samo njega i zaposlene u ovom čuvenom ugostiteljskom objektu, već i sve nas posebno raduje i vraća veru u razvoj turističke privrede naše zemlje, veru u buduće uspehe i nagoveštava još veći dolazak gostiju i turista i celog sveta u Beograd i Srbiju, odakle listom svi nose prelepe utiske, fotografije i preporuke svojim prijateljima da posete našu zemlju.
Gosti su došli iz: Makedonije, Bugarske, Turske, Austrije, Nemačke, Rusije, Slovenije, Hrvatske, BiH, UAE, SAD, Kanade, Francuske, Australije, Engleske, Italije i Srbije.
Svima gostima, zaposlenima u turizmu i ugostiteljstvu, gospodin Vlada Ilić je, baš kao i čitaocima TOPSRBIJE, poželeo srećnu i uspešnu turističku 2016. godinu.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com