Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Srbija se predstavlja na sajmu turizma u Utrehtu

Srbija se predstavlja na sajmu turizma u Utrehtu

  • PDF

Turistička organizacija Srbije predstaviće turističku ponudu naše zemlje na sajmu turizma Vakantiebeurs koji se održava u Utrehtu, Holandija, od 12. do 17. januara 2016. godine.

Prvog dana sajam je otvoren samo za poslovne posetioce, dok je ostalih dana otvoren i za publiku. Vakantiebeurs je najveći turistički sajam u ovom delu Evrope, sa 1.200 izlagača iz 166 zemalja sveta koji je prošle godine obišlo više od 117.000 posetilaca.
Za potrebe predstavljanja turizma Srbije, Turistička organizacija Srbije je zakupila i opremila izložbeni prostor veličine 24 m². Na ovom prostoru biće predstavljena celokupna turistička ponudа Srbije sa posebnim naglaskom na mogućnostima za aktivni odmor u prirodi, ponudi kratkih odmora u gradovima, ponudi smeštaja u kampovima, kao i tura vezanih za kulturu i letnje manifestacije u Srbiji. U utorak 12. januara u konferencijskoj sali Sajma biće održana posebna prezentacija i konferencija za novinare i organizatore putovanja, na kojima će biti predstavljeni turistički potencijali Srbije kao i najvažnije noviteti vezani za razvoj turizma u Srbiji.
Pored Turističke organizacije Srbije, na štandu turizma Srbije predstaviće se i Turistička organizacija opštine Knjaževac
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com