Wed04172024

Poslednja izmena:09:06:30 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Beograd na kongresnoj berzi u Ljubljani

Beograd na kongresnoj berzi u Ljubljani

  • PDF

Turistička organizacija Beograda od 20. do 21. januara predstavlja kongresnu ponudu naše prestonice na Međunarodnoj kongresnoj berzi jugoistočne Evrope CONVENTA 2016 u Ljubljani.

Predstavnici TOB-a i Kongresnog biroa Beograda će poslovnim posetiocima berze predstaviti kongresnu industriju našeg grada kroz unapred zakazane sastanke sa klijentima iz celog sveta.
CONVENTA se održava po sedmi put u Kongresnom centru u Ljubljani, i okuplja predstavnike kongresnih biroa, agencija i hotela iz zemalja regiona jugoistočne Evrope, i stotine kupaca iz celog sveta koji planiraju da organizuju poslovne skupove u našem regionu.
Tokom Convente održaće se i dodela nagrada Kongres magazina za TOP 10 kongresnih destinacija u 2015. godini MEETINGS STAR 2015, na čijoj je listi Beograd na trećem mestu. Lista TOP 10 kongresnih destinacija je objavljena u oktobru prošle godine, kada je Beograd u konkurenciji od 60 kongresnih destinacija dobio visoku ocenu – 4,45, i nalazi se ispred Atine, Budimpešte, Zagreba, Ljubljane, Varšave, Krakova i Bratislave. Nagrada će biti uručena Tijani Maljković, sekretaru za privredu Grada Beograda.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com