Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Beogradu priznanje u Ljubljani

Beogradu priznanje u Ljubljani

  • PDF

Na sajmu kongresnog turizma u Ljubljani, Conventa 2016, održanoj 20. i 21. januara, Kongresni biro Turističke organizacije Beograda predstavio je ponudu kongresnog turizma kroz četrdeset sastanaka sa agencijama organizatorima ovog vida turizma koji je u 2015. godini Beogradu doneo prestižnu titulu treće najbolje kongresne destinacije, posle Praga i Istanbula. Ova nagrada je dodeljena na svečanosti koja je u Ljubljani tim povodom upriličena.

- Pored unapred planiranih sastanaka, interes za Beograd kao kongresnu destinaciju bio je značajno veći ne samo zahvaljujući prestižnoj tituli već i činjenici da je glavni grad Srbije sve popularnija destinacija, ali i zbog stabilnosti i bezbednosti naše zemlje, što je u svetlu poslednjih previranja, postao značajan element koji opredeljuje potencijalne organizatore skupova, izjavio je direktor Turističke organizacije Beograda, gospodin Miodrag Popović.
On je takođe rekao da se Beograd u Ljubljani predstavio kao popularna, bezbedna i nova evropska destinaija, te u narednim godinama možemo sa sigurnošću očekivati dalji porast broja međunarodnih skupova.
- Kao i uvek, naša prezentacija je organizovana uz pomoć naše ambasade u Ljubljani, posebno ambasadora Aleksandra Radovanovića, istakao je Miodrag Popović.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com