Sat06222024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Ceo svet na Sajmu turizma u Beogradu

Ceo svet na Sajmu turizma u Beogradu

  • PDF

Najveći turistički događaj u Srbiji i centralna turistička manifestacija u regionu, 38. Međunarodni sajam turizma u Beogradu održaće se od 18. do 21. februara 2016. godine na Beogradskom sajmu.

Pod sloganom „Gde još niste bili?“ u šest izložbenih hala okupiće se najznačajnije turističke organizacije, agencije, turoperatori, hoteli, planinski centri, banje, jezera, gradovi, regije i zemlje sa svih kontinenata i posetiocima premijerno ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu.
Promocijom najatraktivnijih turističkih destinacija predstaviće se više od 1153 izlagača iz 53 zemlje sveta. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Slovenija, zelena zemlja u srcu Europe koja očarava svojom raznolikošću: 15 slovenačkih termi, brojna skijališta, primorski gradovi i kapaciteti za kongresni turizam pružaju brojne mogućnosti za poslovne ljude, porodice, ali i ljubitelje aktivnog odmora tokom svih godišnjih doba.
Značaj ovogodišnjeg Sajma turizma, pored potvrđeno uspešnog komercijalnog aspekta - prodaje turističkih aranžmana i najefektnije promocije poslovnog imidža izlagača, ogleda se u kontinuiranom unapređenju biznis segmenta i jačanju poslovne posete. Poput modernih evropskih sajmova, i beogradski Sajam turizma orjentisan je ka povećanju broja konkretnih poslovnih dogovora ostvarenih tokom manifestacije i posredovanju u različitim vidovima poslovne saradnje među učesnicima na sajmu. Prvi deo dana tokom odvijanja sajma planiran je kao vreme za poslovnu posetu i sastanke, dok će popodneva ispunjavati zabavni sadržaji i promocije.
Istovremeno sa Sajmom turizma organizuju se još tri manifestacije koje turizam čine potpunim: 12. Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HORECA, 7. Sajam vina BeoWine i 12. Sajam suvenira.
Četiri sajamske manifestacije koje se održavaju od 18. do 21. februara na Beogradskom sajmu biće idelna prilika za susrete poslovnih ljudi u turističkom i hotelskom biznisu, kao i proizvodnji i degustaciji vrhunskih vina u ovom delu sveta, ali i prilika za posetioce da iskoriste ekskluzivne sajamske pogodnosti i odaberu destinaciju za putovanje i odmor, ali i najbolje vino ovog podneblja.
Radno vreme sajma: četvrtak, 18. februar od 10 do 18h, petak 19. i subota 20. februar od 10 do 19h i nedelja, 21. februar od 10 do 17 h.
Ulaznice: cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, a za grupne posete 200 dinara. Cena parkinga je 200 dinara na sat.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com