Sat07202024

Poslednja izmena:09:39:46 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Ex Yu - Just For You - humanitarna akcija studenata Hotelijerstva

Ex Yu - Just For You - humanitarna akcija studenata Hotelijerstva

  • PDF

Već više od 10 godina, studenti III godine hotelijerstva, Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo PMF-a u Novom Sadu, u okviru predmeta Animacija i logistika u turizmu, organizuju humanitarne tematske večeri. Ove godine, odlučili su da se prisete vremena i života za vreme SFRJ i pripreme zanimljivo veče pod nazivom "Ex Yu - Just For You". Veče će obeležiti muzika, pesma i ples iz tog perioda, skečevi, folklorni nastupi i gastronomski specijaliteti – predstaviće se svaka od bivših SFRJ republika, a biće prisutni i predstavnici Ambasada ovih zemalja.

Program će se realizovati u restoranu “Ribarac” na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu u utorak 9. februara 2016, 20:00 sati, a skup gostiju je u 19:30h.
Sva prikupljena sredstva od sponzora, donacija i prodaje ulaznica biće namenjena Udruženju "Transplant heroji" iz Novog Sada (udruženje koje okuplja decu kojima je urađena transplantacija organa. (http://www.transplantheroji.org/o-nama).
Proteklih godina realizovano je 37 humanitarnih večeri u čijoj realizaciji je učestvovalo preko 700 studenata i prikupljeno više od 5 miliona dinara (u novcu i robi). Cena ulaznice je 1.000,00 dinara. Više informacija na 064/5347290 Kristina Bijeljić ili 062/503068 Nataša Kukin.
No, pre ove manifestacije, grupa studenata hotelijerstva i lovnog turizma istog Departmana priprema i humanitarni projekat za decu - predstavu “Čarobno putovanje kroz bajke”, u vrtiću “Kalimero” (Dragiše Brašovana 16, Liman 2) u Novom Sadu u sredu 3. februara 2016. u 10:00h, sa ciljem da se kroz program predstave deci pokaze da se svi mogu družiti bez obzira na razlike među njima, kao što su nacionalna, verska, rasna pripadnost, pol, materijalni status i slično, a sva prikupljena sredstva (televizor, DVD, igračke, knjige, bojanke, školski pribor i drugo) ostaju kao donacija vrtiću.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com