Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Beograd na sajmu EMITT 2016 u Turskoj

Beograd na sajmu EMITT 2016 u Turskoj

  • PDF

Od 28. do 31. januara Turistička organizacija Beograda predstavlja turističku ponudu glavnog grada na sajmu turizma EMITT 2016 u Istanbulu.

TOB će poseticima sajma predstaviti mogućnosti za dolazak i boravak u Beogradu za turiste ove zemlje, najpoznatije atrakcije, urbanu i kulturnu ponudu grada, događaje, gastronomiju, kao i turističke programe koji će im biti na raspolaganju u ovoj turističkoj sezoni. Ovom prilikom biće predstavljena i nova brošura na turskom jeziku pod nazivom „96 sati u Beogradu“.
U prvih 11 meseci prošle godine 50.269 turskih turista je posetilo Beograd, što je sa povećanjem od 44% ubedljivo prvo mesto na listi najbrojnijih gostiju u našem gradu. U poslednjih pet godina oko 140.000 Turaka je posetilo Beograd što pokazuje da je tržište Turske jedno od najznačajnijih i najbrže rastućih. Velikom interesovanju turskih turista za Beograd doprinose direktni letovi kako njihovih tako i naše Nacionalne avio kompanije, vizni režim, kao i sličnosti naših kultura, istorije i tradicije.
TOB na sajmu EMITT 2016 nastupa sa turističkim organizacijama Srbije, Republike Srpske, Novog Pazara, agencijama Eurojet, Big Blue, Kontiki, Glob Metropoliten Tours, Omnitours, hotelima BG City Hotel, Zira, Radisson Blu, Crowne Plaza, Crystal, Hyatt Regency, Falkensteiner, Prag, Majdan i Grand Casino Beograd
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com