Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Novi Sad predstavlja svoju ponudu na Sajmu turizma

Novi Sad predstavlja svoju ponudu na Sajmu turizma

  • PDF

Moderno dizajniran štand Turističke organizacije Grada Novog Sada veličine 100 metara kvadratnih će se nalaziti u hali 4 Beogradskog sajma, neposredno pored štanda Turističke organizacije Srbije i tokom četiri dana trajanja sajma će brojnim posetiocima predstavljati celokupnu turističku ponudu Novog Sada.

Turistička organizacija Grada Novog Sada će u petak u 13h, na svom štandu imati koferenciju za medije, na kojoj će predstaviti turističku ponudu Grada Novog Sada - sedme najbolje turističke destinacije po preporuci European Best Destinations, sa akcentom na projekat „City break 2020.“, otvaranje Dino parka u Novom Sadu i predstavljanje programa za Exit 2016 - najboljeg evropskog letnjeg festivala - po preporuci European Best Destinations.
Tom prilikom će biti i potpisan i Memorandum o saradnji sa Turističkom zajednicom Maribora iz Slovenije, koja je ove godine i zemlja partner ovogodišnjeg ITF u Beogradu. Namera je da se sa kolegama iz Maribora u narednom periodu razmenjuju informacije i iskustva u cilju unapređenja saradnje na polju razvoja i promocije turizma i povećanja broja turista. Posebno je značajno i što je Maribor u prethodnom periodu nosio titule Evropske prestonice mladih i Evropske prestonice kulture, s obzirom da je Novi Sad, trenutno sedma turistička destinacija po oceni European Best Destinations, kandidat za obe ove prestižne titule.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com