Tue12052023

Poslednja izmena:11:36:23 AM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM Merkur predstavio – Lečenje u raju

Merkur predstavio – Lečenje u raju

  • PDF

Pod sloganom „Lečenje u raju”, Specijalna bolnica Merkur iz Vrnjačke Banje je na 38. Sajmu turizma u Beogradu, održanom od 18 – 21. februara, predstavio svoju jedinstvenu ponudu koja je naišla na izuzetno interesovanje posetilaca.

Već prvog dana Sajma Merkur je sve prisutne upoznao sa novom ponudom svojih usluga, počevši od objedinjenih medicinskih paketa, kao vid personalizacije usluga medicine. Prednosti novih paketa su pojednostavljenje usluge, uz bogate medicinske pakete, koji uključuju kompletnu balneologiju (kade, vaginalno orošavanje, klizme, ispijanje, inhalacije).
Na štandu su, uz menadžment Merkura, bili prisutni i lekari, kao i predstavnici resornih ministarstava, predstavnici medija, predstavnici radnih organizacija i turističkih agencija, u cilju sklapanja i održavanja već postojeće uspešne saradnje.
Danas, Merkur nije samo savremeno opremljeno, međunarodno priznato lečilište, već i sjajno mesto za sve one koji tragaju za relaksacijom i opuštanjem, mesto u kojem se na mnogo načina briga o zdravlju pretvara u „Lečenje u raju“. Vrhunska medicina u kombinaciji sa tretmanima lekovitom mineralnom vodom i preventivnim Velnes i Spa programima u najboljem Spa centru na Balkanu – čine Merkur modernim medicinskim i spa resortom.
Predstavnici Merkura uputili su poziv svim posetiocima njihovog štanda da posete Specijalnu bolnicu i uvere se u kvalitet usluga koje su veoma uspešno predstavljene na ovogodišnjem Sajmu turizma.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com