Mon04222024

Poslednja izmena:09:23:49 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Još jedna promocija Srbije u mesecu turizma, ovoga puta u Nišu

Još jedna promocija Srbije u mesecu turizma, ovoga puta u Nišu

  • PDF

Turistička organizacija Srbije će u subotu, 27.02.2016, od 12-16 časova organizovati promociju turističkih atrakcija naše zemlje u tržnom centru „FORUM“ u Nišu, gde će uz kviz znanja „Koliko poznaješ Srbiju“ i animaciju kolega iz Turističke organizacije grada Niša informisati posetioce o mogućnostima koje Srbija nudi za odmor.

Sam događaj će biti prilika da se posetioci informišu i o proceduri i načinima preuzimanja vaučera za subvencionisani odmor u zemlji, meri Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija koja je protekle godine dala sjajne rezultate.
U februaru, mesecu turizma, Turistička organizacija Srbije (TOS) organizovala je brojne aktivnosti okrenute kako domaćim, tako i inostranim turistima, koje imaju za cilj intenzivniju promociju turističke ponude naše zemlje.
Podsećamo da je u mesecu turizma, tačnije prvog februara startovao nagradni kviz znanja „Znanje za putovanje“ na Fejsbuk stranici TOS-a, koji će trajati do kraja meseca; TOS je otvorio novi INFO CENTAR u Beogradu; TOS je nastupio na Beogradskom sajmu turizma, koji je bio kruna promotivnih aktivnosti tokom meseca turizma, gde su turistički potencijali predstavljeni korišćenjem najmodernijih tehnologija; biće puštena u rad i reorganizovana, osavremenjena internet stranica TOS-a koja će ići u korak sa aktuelnim trendovima internet komunikacija, kao i besplatna WIFI zona za tranzitne turiste na graničnim prelazima.
Turistički potencijali Srbije promovisani su u TC „Stadion“ u Beogradu, TC „BIG“ u Novom Sadu, dok će ovakva prezentacija biti održana u subotu u tržnom centru „FORUM“ u Nišu.
Nakon uspešnih promotivnih kampanja, prošle godine zabeleženo je povećanje broja domaćih turista, i to za 12%, što je prvo povećanje broja domaćih turista od 2008. godine. To je podstaklo TOS da pojača aktivnosti na promociji turističke ponude namenjene domaćim turistima.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com