Sat06222024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Promocija Srbije na turističkoj berzi MITT u Moskvi

Promocija Srbije na turističkoj berzi MITT u Moskvi

  • PDF

Turistička organizacija Srbije objedinjuje nastup turizma Srbije na Međunarodnoj turističkoj berzi MITT 2016. koja se održava u Moskvi od 23. do 26. marta 2016. godine.
Za potrebe predstavljanja turizma Srbije zakupljen je izložbeni prostor veličine 80 m².

Pored Turističke organizacije Srbije, na štandu će svoju ponudu predstaviti i turističke organizacije Beograda, Vojvodine, Zlatibora i Niša, Regionalna razvojna agencija Zapadne Srbije, organizatori putovanja Glob Metropoliten Tours, Luna travel, Omniturs, 7-TUR, R–TURS, Apelsin, Geometria, Otava i Kon Tiki/Big Blue, hoteli Moskva iz Beograda i Premier Aqua iz Vrdnika, kao i banje Prolom, Lukovska i Atomska.
Kao najinteresantniji proizvodi za ruske turiste posebno će se promovisati kratki odmori u gradovima, ponude banja i spa centara, muzičke manifestacije, priroda i kulturno nasleđe Srbije. U okviru promocije kulturno-istorijskog nasleđa na štandu će biti organizovana prezentacija slikanja ikona.
Uoči sajma, 22. marta, održaće se konferencija za novinare i master klas - prezentacija pripreme specijaliteta srpske kuhinje u prostorijama poznatog turističkog i gastronomskog časopisa “Hleb i so”.
Na štandu turizma Srbije će, tokom trajanja sajma, biti organizovana i radionica na kojoj će se sresti srpski i ruski organizatori putovanja u cilju uspostavljanja kontakata i pripreme programa odmora u Srbiji za ruske turiste.
Tokom održavanja sajma u Moskvi, u organizaciji Ministarstva kulture Ruske Federacije, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije i Turističke organizacije Srbije, održaće se i sastanak predstavnika avio kompanija i organizatora putovanja iz Rusije i Srbije, na kome će se dogovarati modaliteti buduće saradnje i načini privlačenja većeg broja ruskih turista u Srbiju.
Sandra Vlatković, PR TOS

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com