Sun07142024

Poslednja izmena:10:05:24 AM

Back KULTURA MUZIKA Novosadske muzičke svečanosti - Nomus od 15. do 22. aprila

Novosadske muzičke svečanosti - Nomus od 15. do 22. aprila

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Osam dana i devet ekskluzivnih programa priređivaće umetnici iz naše zemlje, kao i iz Južne Koreje, Francuske, Nemačke, Kine, Mađarske, Sjedinjenih Američkih Država, Izraela, Slovenije i Velike Britanije u Sinagogi, Gradskoj kući i Srpskom narodnom pozorištu.

Novosadske muzičke svečanosti - Nomus, će u 41. godini od održavanja prvog festivala biti središte okupljanja novih mladih zvezda - aktuelnih nosilaca visokih priznanja na najprestižnijim međunarodnim muzičkim takmičenjima i danas najpriznatijih umetnika sveta!
Ulaznice za sve programe su već u prodaji, a Muzička omladina Novog Sada, organizator Nomusa, je i ove godine pripremila specijalne popuste na „Nomusovske“ sadržaje za đake i studente (uz obavezan prikaz knjižice/indekse), kao i na grupne posete (grupu čini najmanje deset posetioca koncerta). Organizatori i ovom prilikom pozivaju zainteresovane posetioce da se informišu o svim povoljnostima koje imaju, i da na vreme obezbede ulaznice za koncerte na Nomusu 2016. To je moguće uraditi u Muzičkoj omladini Novog Sada - Katolička porta 2/III radnim danima od 8,00 do 14,00 časova ili ukoliko pozovete na broj telefona 021 452 344.
Više informacija o programima pogledajte na sajtu www.muzičkaomladina.org i Facebook stranicama NOMUS Festival i Muzička omladina Novog Sada.

 

 

 

 

 


 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com