Tue04162024

Poslednja izmena:09:06:30 AM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM Čigota imala uspešnu promociju na Svetskom sajmu turizma u Moskvi

Čigota imala uspešnu promociju na Svetskom sajmu turizma u Moskvi

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Delegacija Specijalne bolnice za bolesti štitaste žlezde i bolesti metabolizma “Zlatibor”, u kojoj su bili direktor dr Željko Stakić, pomoćnik direktora za medicinska pitanja dr Aleksandar Đenić i PR menadžer Đorđe Đorđević, boravila je u Moskvi je od 22. do 27. marta 2016. godine, gde je imala deo izložbenog prostora na štandu Turističke organizacije Srbije, na Svetskom sajmu turizma KRASNOY PRESNYI U EXPOCENTRU.

Članovi delegacije su imali susrete sa poslovnim partnerima na Sajmu u sredu, 23. marta 2016. godine. Sledećeg dana, u četvrtak, 24.2016. u 19.00h prezentovan je rad programa „Čigota“ i „Čigotica“ u prostoru Ambasade Republike Srbije u Moskvi. Bilo je prisutno oko 120 zvanica - endokrinologa i endokrinih hirurga iz Moskve, pacijenata, koji su boravili u Bolnici, zatim predstavnika lokalne samouprave Čajetina, predstavnika Turističke oprganizacije Zlatibor, turističkih poslenika, medija i zvaničnika, koje je pozvala Ambasada. Uspešno su promovisani navedeni programi kao i ostali medicinski i turistički kapaciteti Bolnice.
U petak, 25.3.2016. godine u 11.00h održan je sastanak delegacije SB “Zlatibor”, Galine Ljubojevic (saradnika bolnice) i delegacije SOGAZ-a (Larise Terskaye, Victorie I. Beloschine, Tamare V. Vaschenko i Alexandra Horosevskog).
Boravak u Moskvi je bio celishodan, jer je na najbolji način prezentovan rad SB “Čigota” i iskorišćen je za ostvarivanje novih kontakte sa poslovnim partnerima iz Ruske Federacije, koji su najavili da će u još većem obimu da šalju goste u Bolnicu.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com