Sun05192024

Poslednja izmena:09:10:28 AM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Poziv srednjoškolcima: Budi PMF student jedan dan

Poziv srednjoškolcima: Budi PMF student jedan dan

  • PDF

Prirodno-matematički fakultet Univerziteta u Novom Sadu, Trg Dositeja Obradovića broj 3, od 11. do 15. aprila 2016. godine, organizuje akciju BUDI STUDENT JEDAN DAN, u okviru koje srednjoškolci mogu da osete "studentski život". Studenti i profesori sa PMF-a će preko 200 prijavljenih srednjoškolaca provesti kroz zanimljiva predavanja, interesantne vežbe, odvesti na čuveni ručak u studentskoj menzi, na kafu u fakultetsku kantinu, pokazaće im studentski dom, čitaonicu, biblioteku, prošetaće kampusom, ...
Jednom rečju, taj dan će srednjoškolci moći da BUDU STUDENTI JEDAN DAN!

Svako jutro, zborno mesto u 8.30 je Klub nastavnika na Departmanu za fiziku, a brojne medijske kuće, među kojima je i portal www.topsrbija.com, najavile su da že ispratiti ovu jedinstvenu zanimljivu ovu akciju.
Takođe, Studentski parlament PMF-a, u saradnji sa Savezom studenata Prirodno-matematičkog fakulteta poziva maturante da 17. aprila 2016 godine dođu da provere svoje znanje za prijemni ispit. Probni prijemni će se održati u Amfiteatru "Mihajlo Pupin" na Departmanu za matematiku i informatiku sa početkom u 10 sati.
Nakon testa maturanti će imati priliku da se upoznaju sa studentima sa svakog smera kao i sa udruženjima osnovanim na PMF-u.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com