Tue06252024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back KULTURA MUZIKA Mjuzikl Mulen ruž 14. aprila u Novom Sadu

Mjuzikl Mulen ruž 14. aprila u Novom Sadu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

Spektakularni spektakl, kako ga izvođači iz Studija teARTar nazivaju, mjuzikl „Mulen Ruž“ biće prikazan po šesti put put 14. aprila u 19 časova u Novosadskom pozorištu/Ujvideki sinhaz.

Posle pet rasprodatih predstava, ansambl Studija TeARTar će svojoj publici još jednom ispričati priču o borbi za istinu, lepotu, slobodu i iznad svega - ljubav. Uvežbanu glumačku, pevačku i plesačku ekipu čini 26-oro mladih koji su ovaj projekat započeli iz ljubavi prema muzici i daskama što život znače.
Rediteljka Jelena Đenić kaže da je bilo izuzetno zanimljivo, ali i zahtevno dočarati atmosferu tame bordela u kojoj se prepliću ljubav, promiskuitet, prijateljstvo i sukobi. S obzirom na veliki broj glumaca i koreografija probe su svakodnevne, čime je svako sledeće izvođenje mjuzikla uspešnije.
Karte po ceni od 500 dinara mogu se kupiti u klubu „My place“ u Zmaj Jovinoj 26, na prvom spratu, od 17 do 23h, svakog dana sem nedelje.
Studio teARTar je do sada uspešno realizovao mjuzikl „Aladin“, a u pripremi je veliki projekat na otvorenom koji je očekivan na jesen.
Dodatne informacije možete dobiti na broju telefona 063/581-383 – Jelena Djenić, ili preko maila: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Fotografije: GIRAFON

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com