Tue06182024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Lastin Open Top Beograd kreće u nedelju

Lastin Open Top Beograd kreće u nedelju

  • PDF

Ovogodišnju sezonu redovnog razgledanja grada otvorenim autobusom SP Lasta započinje u nedelju, 17. aprila,.
U saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda, Lastin Open Top će i ove godine svakodnevno voziti posetioce do najznačajnijih lokaliteta i znamenitosti grada. Turisti, ali i sami Beograđani, biće u prilici da putem audio vodiča na osam svetskih jezika saznaju zanimljive informacije o srpskoj prestonici i njenoj bogatoj istoriji.

Pored vožnje gradskim jezgrom, posetioci će vikendom moći da uživaju i u vožnji do Avalskog tornja. Tura do Avale obuhvata posetu Miloševom konaku i Topčiderskom parku gde je planirano zadržavanje do trideset minuta, nakon čega se nastavlja put ka Avali.
Razgledanje grada će se u aprilu i maju održavati svakodnevno od 16 časova, a izlet do Avale subotom i nedeljom od 10:30 časova, dok će tokom leta biti uvedeni i dodatni termini. U slučaju oba programa, otvoreni autobus će kretati sa Trga Nikole Pašića (turističko stajalište).
Cene razgledanja i izleta ostale su nepromenjene u odnosu na prethodnu godinu i iznose 600 dinara za odrasle, 400 dinara za decu do 14 godina, dok za grupne posete važi cena od 350 i 300 dinara, u zavisnosti od veličine grupe.
Svi posetioci uz kupljenu kartu za bilo koji od dva programa Lastinog otvorenog autobusa ostvaruju pravo na 20 odsto popusta na ulaznice za Istorijski Muzej Srbije i Milošev konak, kao i pravo na besplatno krstarenje Dunavom i Savom, u organizaciji Jahting Kluba „Kej“. Karte za oba programa se mogu kupiti u autobusu ili u Lastinoj turističkoj agenciji na Savskom trgu broj 1 (preko puta Železničke stanice) i u info centru TOB u Knez Mihailovoj 5. Telefon za informacije je 011/ 6642-473. Otvoreni autobus je moguće i iznajmiti a upiti se šalju na mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .
Napomena: u slučaju kiše polazak se neće održati.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com