Wed05222024

Poslednja izmena:12:23:40 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Turistička ponuda Srbije predstavljena u Seulu

Turistička ponuda Srbije predstavljena u Seulu

  • PDF

Sredinom ove nedelje je u Seulu u hotelu „Four Seasons“ u okviru poslovne turističke radionice koju je organizovao turoperator „Happy Tours“ iz Slovenije, Turistička organizacija Srbije (TOS) iskoristila je priliku da predstavi sveukupnu turističku ponude Srbije.
Prisutnim predstavnicima turoperatora i medija iz Koreje predstavljene su destinacije regiona, njihove specifičnosti, kao i mogućnosti organizacije kružnih tura i aranžmana za putovanja koji uključuju više zemalja u okruženju.

Tokom radionice uspostavljeni su kontakti sa turoperatorima sa ovog tržišta i najavljena intenzivnija posećenost u narednom periodu, koja se zasniva na dobroj avio dostupnosti, većem interesovanju turista iz Koreje za putovanje u zemlje jugoistočne Evrope. Radionica na kojoj se predstavilo šest zemalja regiona izazvalo je veliko interesovanje organizatora putovanja sa tržišta Koreje, što je i bio razlog velikoj posećenosti ove poslovne turističke radionice.
Na radionici su bili prisutni najznačajniji turoperatori iz Koreje, među kojima su se našli i : Hana Tour CO, LTD, Hanjin Travel Co LTD, Mode Tour Network, Red Cap Tour, Naeil Tour, Lotte Tour Development, Kywon Travel Service Co LTD, Verygood Leisure CO LTD, KRT CO LTD, Web tour, Yellow Baloon Travel, Interpark, darum Tour, Condor Tour i drugi. Događaj su medijski ispratile ekipe Travel Information News, Herald Corporation, The global travel news, KTNBM i drugi.
Osim predstavnika TOS-a na radionici su učestvovale i kolege iz NTO Crne Gore, Slovenije, grada Dubrovnika, ali i predstavnici iz Bosne i Hercegovine, Turkish Airlines-a, kao i partnerske agencije Happy Tours iz regiona.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com