Mon04222024

Poslednja izmena:09:23:49 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Turizam Srbije na sajmu u Dubaiju

Turizam Srbije na sajmu u Dubaiju

  • PDF

Turistička organizacija Srbije (TOS), u skladu sa aktivnostima na promociji turizma Srbije na inostranim tržištima, i ove godine organizuje predstavljanje na Međunarodnom sajmu turizma Arabian Travel Market ATM 2016, koji se održava u Dubaiju, Ujedinjeni Arapski Emirati, u periodu od 25. do 28. aprila 2016. godine.
TOS je na ovom sajmu zakupio i opremio izložbeni prostor veličine 35m2.

Pored Turističke organizacije Srbije, na zajedničkom štandu će se predstaviti i nacionalni avio prevoznik Air Serbia, kao i turistička privreda Srbije, turističke agencije, hoteli i banje Srbije.
Tradicionalno se na inostranim sajmovima predstavlja celina turističke ponude Srbije: kratki odmori u gradovima, aktivni odmor sa akcentom na zimski turizam i mogućnosti aktivnog odmora na Dunavu i vodama Srbije, rute vezane za bogato kulturno-istorijsko nasleđe naše zemlje, turizam za mlade, manifestacije i festivali. U odnosu na potrebe tržišta na kom se predstavljamo Turistička organizacija Srbije, fokus u promociji turističke ponude stavlja na one proizvode za koje su turisti pokazali najveće interesovanje. Takođe se svake godine bira glavna tema promocije turističke ponude naše zemlje, za 2016 godinu u pitanju je Dunav i bogatstvo Srbije rekama i jezerima.
Strateški za Srbiju sve bitnije i interesantnije tržište je upravo tržište Ujedinjenih Arapskih Emirata, što je i podstaklo Turističku organizaciju Srbije da se drugu godinu za redom predstavi na Međunarodnom sajmu turizma - Arabian Travel Market ATM. ATM je najveći i najuspešniji sajam putovanja u ovom regionu, koji čini da verujemo da će ovo biti dobar način da se poveća vidljivost turističke ponude Srbije, imajući u vidu veliki broj posetilaca svake godine.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com