Thu03042021

Poslednja izmena:11:37:17 AM

Back TURIZAM HOTELI Hotel Olimp otvara najveći wellness&spa centar u regionu

Hotel Olimp otvara najveći wellness&spa centar u regionu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

Početkom letnje sezone na Zlatiboru, u hotelu „Olimp“, biće otvoren novi, najveći u regionu wellness&spa centar, koji će gostima hotela omogućiti sadržajan boravak tokom čitave godine, a turističku ponudu Zlatibora učiniti još bogatijom i raznovrsnijom.

Iz godine u godinu potražnja za kvalitetnim smeštajnim i ugostiteljskim kapacitetima je sve prisutnija, pa oni najbolji nemaju problema sa popunjenošću svojih. Tako je u hotelu „Olimp“ (33 sobe – lux, standard lux, standard sobe, 7 apartmana - 6 apartmana, apartman Olimp, 1 rezidencija) i ove zime, bez obzira na odsustvo snega, zabeležen porast gostiju za 12%, a otvaranjem wellness&spa centra, kao kuća u kojoj svega ima, biće još primamljiviiji.
Još od dogradnje drugog krila hotela 2010. godine, ostao je nedovršen wellness&spa centar sa zatvorenim bazenom. Smešten je u impozantan prostor veličine od preko 1.400 m², opremljen najsavremenijom opremom: od turskog kupatila, finske saune, aromaterapije, slane sobe, masernice, relax room-a, tepidarijuma, do veselih tuševa i zatvorenog bazena sa podvodnom masažom, kao i jacuzzi, fitness, bisernom kupkom..., ukratko svim sadržajima ekskluzivnog Wellness, Spa & Beauty centra.
U „dvorištu“ hotela „Olimp“ pronađen je izvor najkvalitetnije vode na Zlatiboru (i šire), koju rado piju meštani, ali i gosti Zlatibora. Ta voda, s obzirom na njene prirodne karakteristike, (pre svega velikom procentu magnezijuma), biće dogrevana za potrebe ovog centra.
Korisnici wellness&spa biće i učesnici mnogobrojnih kongresa i seminara koji su za svog domaćina odabrali hotel „Olimp“. Njima su na raspolaganju - Velika kongresna sala (100 mesta), funkcionalna sala do 30 mesta i VIP salon, opremljeni svom potrebnom prezentacionom video-tehnikom, uz uživanje u poslovično dobrom meniju nacionalne i internacionalne kuhinje hotela „Olimp“, šetnjama po prelepom Zlatiboru, a sada i u turskom kupatilu, relax zoni ili najmodernijim spravama opremljenoj fitness sali.
Wellness&spa centar hotela „Olimp“ početkom letnje sezone primiće i prve posetioce. Sa otvorenim olimpijskim i dečjim bazenima i sadržajima uz ponudu u zatvorenom prostoru, hotel „Olimp“ će biti ugodno mesto za boravak u svim godišnjim dobima.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Komentari  

 
0 #1 Часлав Трајковић 24-05-2016 22:36
Пуно поздрава за менаџмент и персонал хотела Олипм од Удружења правника из здравства Републике Македоније који су били гости Вашег хотела од 14 до 17 априла 2016 године где су имали семинар. Браво за нове садржине хотела и надамо се поновном сусрету!!!
Citiraj
 

Dodaj komentar