Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM HOTELI Hotel Olimp otvara najveći wellness&spa centar u regionu

Hotel Olimp otvara najveći wellness&spa centar u regionu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

Početkom letnje sezone na Zlatiboru, u hotelu „Olimp“, biće otvoren novi, najveći u regionu wellness&spa centar, koji će gostima hotela omogućiti sadržajan boravak tokom čitave godine, a turističku ponudu Zlatibora učiniti još bogatijom i raznovrsnijom.

Iz godine u godinu potražnja za kvalitetnim smeštajnim i ugostiteljskim kapacitetima je sve prisutnija, pa oni najbolji nemaju problema sa popunjenošću svojih. Tako je u hotelu „Olimp“ (33 sobe – lux, standard lux, standard sobe, 7 apartmana - 6 apartmana, apartman Olimp, 1 rezidencija) i ove zime, bez obzira na odsustvo snega, zabeležen porast gostiju za 12%, a otvaranjem wellness&spa centra, kao kuća u kojoj svega ima, biće još primamljiviiji.
Još od dogradnje drugog krila hotela 2010. godine, ostao je nedovršen wellness&spa centar sa zatvorenim bazenom. Smešten je u impozantan prostor veličine od preko 1.400 m², opremljen najsavremenijom opremom: od turskog kupatila, finske saune, aromaterapije, slane sobe, masernice, relax room-a, tepidarijuma, do veselih tuševa i zatvorenog bazena sa podvodnom masažom, kao i jacuzzi, fitness, bisernom kupkom..., ukratko svim sadržajima ekskluzivnog Wellness, Spa & Beauty centra.
U „dvorištu“ hotela „Olimp“ pronađen je izvor najkvalitetnije vode na Zlatiboru (i šire), koju rado piju meštani, ali i gosti Zlatibora. Ta voda, s obzirom na njene prirodne karakteristike, (pre svega velikom procentu magnezijuma), biće dogrevana za potrebe ovog centra.
Korisnici wellness&spa biće i učesnici mnogobrojnih kongresa i seminara koji su za svog domaćina odabrali hotel „Olimp“. Njima su na raspolaganju - Velika kongresna sala (100 mesta), funkcionalna sala do 30 mesta i VIP salon, opremljeni svom potrebnom prezentacionom video-tehnikom, uz uživanje u poslovično dobrom meniju nacionalne i internacionalne kuhinje hotela „Olimp“, šetnjama po prelepom Zlatiboru, a sada i u turskom kupatilu, relax zoni ili najmodernijim spravama opremljenoj fitness sali.
Wellness&spa centar hotela „Olimp“ početkom letnje sezone primiće i prve posetioce. Sa otvorenim olimpijskim i dečjim bazenima i sadržajima uz ponudu u zatvorenom prostoru, hotel „Olimp“ će biti ugodno mesto za boravak u svim godišnjim dobima.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com