Thu06202024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Turistička organizacija Novog Sada započela domaću i regionalnu medijsku kampanju

Turistička organizacija Novog Sada započela domaću i regionalnu medijsku kampanju

  • PDF

Promotivni karavan „Moja Srbija“, deo je istoimene kampanje Turističke organizacije Srbije, namenjene domaćim gostima u cilju predstavljanja turističke ponude Srbije u letnjem periodu i krenuo je kroz Srbiju prošle nedelje. Proći će kroz 14 gradova Srbije: Beograd, Niš, Kragujevac, Čačak, Zrenjanin, Sombor, Kruševac, Valjevo, Požarevac, Vranje, Zaječar, Novi Pazar, Užice i Novi Sad. Proteklog vikenda Novi Sad je bio deo promotivne ture u tri grada: Zaječar (09. jun), Niš (10. jun) i Vranje (11. jun).

- Sa velikim zadovoljstvom ističemo da ove godine Novi Sad beleži rast dolazaka i noćenja domaćih turista i veoma smo zainteresovani da nam i u narednom periodu u Novi Sad dolaze domaći turisti, kako bi saznali šta je novo u našoj turističkoj ponudi i uživali u brojnim manifestacijama u našem gradu koje se dešavaju u narednom periodu. Upravo iz tog razloga, Turistička organizacija Grada Novog Sada se odazvala pozivu da učestvuje u Karavanu „Moja Srbija“ i da bude domaćin 01. jula od 17 do 22 na Trgu slobode u Novom Sadu, gde će naši sugrađani moći da detaljnije upoznaju ponudu iz cele Srbije – stoji u dopisu koji je ispred TONS-a TopSrbiji.com uputila PR Tihana Putin.
Dodaje da je istovremeno, Turistička organizacija Grada Novog Sada pokrenula medijsku kampanju u regionu i putem bilborda, kojom poziva naše komšije i sugrađane da posete Novi Sad u narednom periodu. Bilbordi su postavljeni u Ljubljani, Zagrebu, Banja Luci, Sarajevu, Novom Sadu, Subotici, Beogradu i Nišu.
- U narednom periodu očekujemo još veći priliv turista, što zbog učešća i promocije u road show Kampanji „Moja Srbija“, partnerskoj saradnji sa TO Beogradom koji takođe ima road show kampanju u regionu putem koje se promoviše i Grad Novi Sad kao atraktivna turistička destinacija. Kada je reč o promociji putem bilborda u regionu, možemo reći da nam se predstavnici turističkih agecija i turisti već javljaju da bi saznali dodatne informacije, a sve u želji da naš grad posete u narednom periodu. Na kraju bih sa velikim zadovljstvom naglasila i činjenicu da će Novi Sad u narednom periodu biti domaćin regionalnim, evropskim pa i svetskim prvenstvima, kao i festivalima od regionalnog, evropskog pa i svetskog značaja, što možete videti na linku: http://www.novisad.travel/repertoari/MANIFESTACIJE%20JUN%202016.pdf .
Očekujemo vas u našem gradu punom dešavanja! – poručila je Tihana Putin.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com