Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back REPORTAŽE PRISUSTVOVALI SMO Slobodan Lainović ukupni pobednik Golf turnira u Žablju

Slobodan Lainović ukupni pobednik Golf turnira u Žablju

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 12
  • Sledeća

Četvrti po redu golf turnir "Žabalj Golf Tournament" u organizaciji Turističke organizacije opštine Žabalj i Golf kluba Centar, a pod pokroviteljstvom Opštine Žabalj održan je u nedelju 19. juna. I pored loših vremenskih prilika, na teren je izašlo 18 golfera.
U konkurenciji B grupe, prvo mesto osvojio je Dino Jusufović , drugo mesto pripalo je golferu Strahinji Popovu, a treće Srđanu Kovačeviću.

U konkurenciji A grupe, prvo mesto je osvojio Aleksandar Bursić, drugo mesto Dejan Ćurčić, a treće mesto je pripalo Aleksandru Đorđeviću.
U kategoriji dama najbolja je bila Jovana Ćurčić.
“Longest drive” najduži početni udarac izveo je Slobodan Lainović, a “nearest to the pin” najbliži zastavici iz prvog udarca bio je Strahinja Popov.
Ukupan pobednik turnira je Slobodan Lainović.
Na turniru su svi učesnici imali priliku učestovati i u izvlačenju nagrade - Paket vaučer za Olimpijske igre u Riu, za golf. Srećan dobitnik bio je Aleksandar Bursić.
Na ceremoniji dodele nagrada i priznanja, predsednik Golf Centra, gospodin Saša Jokić zahvalio se opštini Žabalj na dosadašnjoj podršci i izrazio zadovoljstvo što je ovaj događaj postao tradicionalan u zajedničkoj želji da se popularizuje turistički potencijal kompleksa.
Svi gosti imali su priliku da se bliže upoznaju sa najmasovnijim individualnim sportom na svetu i naprave svoje prve golferske korake na Golf demo danu. Među prisutnim gostima bila je i delegacija grada Mostara, na čelu sa zamenikom gradonačelnika gospodinom Salemom Bubalom, koji je pozdravio sve prisutne i izrazio nadu da će uskoro početi radovi na izgradnji golf terena u Mostaru koji će još više učvrstiti i proširiti saradnju, ne samo opštine Žabalj i grada Mostara, već i regiona.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com