Sun05192024

Poslednja izmena:09:10:28 AM

Back KULTURA MUZIKA Zagrevanje za Future Shock binu Exit festival BROD TEATAR, Novi Sad, Nedelja, 03. jul u 21h

Zagrevanje za Future Shock binu Exit festival BROD TEATAR, Novi Sad, Nedelja, 03. jul u 21h

  • PDF

Exit fondacija i Studentski kulturni centar Novi Sad, zajedno sa ekipom Future Shock bine EXIT festivala pozivaju na druženje i zagrevanje sa izvođačima, organizatorima i selektorima "Play@Exit" konkursa.
Dođite da u unikatnom ambijentu Broda Teatar na obali Dunava pokrenemo Future Shock magiju!

Na Future Shock bini, kako joj i samo ime kaže, predstaviće se budućnost muzičke scene i najuzbudljiviji mladi bendovi. Jedna od najstarijih bina EXIT festivala, ima tradiciju promovisanja novih autora i afirmaciju nove srpske i regionalne cene, a kroz nju su do sada prošle stotine bendova, od kojih su mnogi danas izrasli u zvezde velikih bina, ne samo na EXIT festivalu, već i širom zemlje i regiona. Pobednici godišnjeg konkursa Play@Exit predstaviće svoje umeće i na ostalim muzičkim zonama širom Petrovaradinske tvrđave kao što su Explosive, Fusion, No Sleep Novi Sad i Urban Bug bina.
U periodu od juna do septembra 2016. godine, Brod Teatar je usidren na obali Dunava, na Beogradskom keju (pored mosta Duga) i ponudiće 2 meseca ispunjena raznim sadržajima na reci. Osnovna ideja programa je da se kroz koncept "otvorenih vrata" razvija saradnja kulturnih aktera i umetnika sa jedne strane, a sa druge strane da se ponudi kvalitetan, raznovrsan i dostupan kulturni program publici.
Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula.
Nastupe su već potvrdili The Prodigy, Skrillex, Ellie Goulding, David Guetta, Wiz Khalifa,
Hurts, George Clinton&Parliament-Funkadelic, Bastille, Stereo MC'c, The Vaccines, Richie Hawtin, Jeff Mills, Dimitri Vegas&Like Mike, Stormzy, Robin Schulz, Lost Frequencies,
Solomun, Marco Carola, Sister Bliss-Faithless DJ Set, Andy C, Maceo Plex, Black Coffee, Banco de Gaia, Cock Sparrer, Paradise Lost, klubovi Nitsa, Tresor, Concrete i Grelle Forelle, te brojni drugi.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com