Sun05262024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back KULTURA MUZIKA EXIT prate inostrani mediji u organizaciji Turističke organizacije Srbije

EXIT prate inostrani mediji u organizaciji Turističke organizacije Srbije

  • PDF

Već više od deset godina, Turistička organizacija Srbije (TOS) kroz sve svoje promotivne aktivnosti u inostranstvu intenzivno promoviše naš najpoznatiji muzički festival EXIT u Novom Sadu.

Najvažnija i najefikasnija promotivna aktivnost je organizacija dolaska predstavnika inostranih medijskih kuća na festival. Do sada je EXIT, u organizaciji TOS-a, pratilo preko 40 britanskih medija, među kojima i Times, Guardian, Daily Mail, Daily Star, Metro, pored još dvadesetak medija iz Holandije, Francuske, Kanade, Nemačke i Rumunije, uključujući i francusku nacionalnu televiziju France 2. Uz izveštavanja sa festivala, ovi mediji su ujedno promovisali i turizam Srbije kroz prikaze destinacija preporučenih stranim gostima.
U organizaciji TOS-a, ove godine EXIT će pratiti rusku nacionalnu televiziju Rusija 1, Jutarnji program, kao i Informativni program makedonske nacionalne televizije. Pored njih, TOS dovodi i novinara prestižnog holandskog life style magazina za muškarce Esquire, kao i grupu od šest rumunskih novinara najčitanih štampanih i online magazina.
Pored EXIT-a, kao okosnice ovih poseta, novinari će se upoznati i sa turističkom ponudom naših gradova, kulturno-istorijskim znamenitostima, atrakcijama na Dunavu i drugim biserima turizma Srbije.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com