Wed04172024

Poslednja izmena:09:06:30 AM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM Prvak Srbije u biciklizmu i prvak Bosne i Hercegovine u isto vreme u Spa centru Rimski Izvor u Vrnjačkoj Banji

Prvak Srbije u biciklizmu i prvak Bosne i Hercegovine u isto vreme u Spa centru Rimski Izvor u Vrnjačkoj Banji

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Dvojica vrhunskih biciklista - Ivan Stević iz Srbije i Miodrag Margetić iz Bosne i Hercegovine, koristili su usluge Spa centra „Rimski Izvor“ u Vrnjačkoj Banji, u istom trenutku. Razlozi boravka u Vrnjačkoj Banji ove dvojice vrhunskih sportista su različiti - boravak Ivana Stevića posvećen je oporavku od povrede i pripremi za Olimpijske igre u Riju, dok je Margetić nakon osvojene medalje prvaka Bosne i Hercegovine, odmor od napornih treninga našao u opuštanju u Spa centru „Rimski Izvor“.

Olimpijac i najuspešniji srpski drumaš, Ivan Stević, posle pada i preloma rebra i ključne kosti na drugoj etapi Trke kroz Srbiju, uspešno je operisan i po preporuci lekara upućen u Vrnjačku Banju na nastavak lečenja. U banji je koristio usluge hiperbarične komore, kao i masaže u Spa centru “Rimski Izvor” i nakon nekoliko dana vratio se vožnji.
- Prvi put sam u Vrnjačkoj Banji i smatram da je ovo odlično mesto za oporavak vrhunskih sportista. Siguran sam da ću se vratiti u banju vrlo brzo u budućnosti kako bi uživao i u ostalim sadržajima - izjavio je Stević zadovoljan tokom oporavka.
Margetić je već tradicionalno posetio Vrnjačku Banju, s obzirom da je stalni gost već dvadeset godina unazad. U cilju odmora nakon uspeha i osvojene medalje, svakodnevno je uživao u sadržajima Merkurovog Spa centra.
- U Merkurov Wellness centar dolazim od njegovog otvaranja 2005. godine, ali ovog leta je renoviranjem on dobio potpuno svetski izgled i nove usluge koje su upotpunile ponudu. Zaista sam oduševljen novim izgledom i potpuno uživam”.
Medicinski i Spa centar Merkur ima potenencijal za oporavak, rehabilitaciju I pripremu vrhunskih sportista, obzirom na medicinski tim, vrhunsku fizikalnu medicine, spa tretmane I tretmane mineralnom vodom.
Beljić Bojana, master ing. organizacionih nauka, PR i referent marketinga Specijalna bolnica za lečenje i rehabilitaciju “Merkur”

 


 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com