Mon06172024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM HOTELI Otvaranjem Wellness, Spa & Beauty centra hotel Olimp upotpunio svoju, ali i ukupnu ponudu Zlatibora

Otvaranjem Wellness, Spa & Beauty centra hotel Olimp upotpunio svoju, ali i ukupnu ponudu Zlatibora

  • PDF

U hotelu „Olimp“, u ponedeljak, 25. jula, otvoren je Wellness, Spa & Beauty centar koji se prostore na 1.400 m², trenutno najveći u zemlji, koji će gostima Zlatibora boravak na ovoj planini učiniti sadržajnijim i bogatijim.

 Hotel „Olimp“ poznat i kao mesto gde se pripremaju sportisti - šampioni (između ostalih ženska košarkaška i vateroplo reprezentacija Srbije), ali i „kuća u kojoj svega ima“, i koja svojim gostima nudi brojne mogućnosti za vrhunsko uživanje (33 sobe - lux, standard lux, standard sobe, 7 apartmana, apartman Olimp, 1 rezidencija, jedinstveni restoran nacionalne i internacionalne kuhinje, besprekornu uslugu, jedini otvoreni olimpijskijski bazen na Zlatiboru, u čijem sklopu se nalazi i otvoreni dečji bazen). Otvaranjem ovog centra, upotpunio je i svoju, ali i ukupnu turističku ponudu Zlatibora.
Ekskluzivni Wellness, Spa & Beauty centar opremljen je različitim sadržajima: od turskog kupatila, finske saune, aromaterapije, slane sobe, masernice, relax room-a, tepidarijuma, do veselih tuševa i zatvorenog bazena sa podvodnom masažom, kao i jacuzzi, fitness, bisernom kupkom… Da gosti budu zadovoljni, brine čitava ekipa primerenih stručnjaka, masera, kozmetičara i sl., kako bi gostima omogućila što ugodniji i svrsishodniji boravak.
Ono što Wellness, Spa & Beauty centar čini posebnim, kao i hotel „Olimp“, osim veličine, jeste prirodna voda iz sopstvenog izvora, izrazito retka po svom hemijskom sastavu ( 65% magnezijuma), i dobrom balansu minerala, najkvalitetnija ne samo na Zlatiboru već i u celoj Srbiji.
Ova voda koristi se za snabdevanje čitavog kompleksa i podrazumeva višenamensko korišćenje u hotelu „Olimp“ (za grejanje, piće, vodosnabdevanje), ovom vodom se puni i olimpijski i dečji bazen, a sada i Spa&Wellness centar.
Tragajući za uštedama, u saradnji sa Rudarsko geološkim fakultetom iz Beograda, hotel primenjuje sistem "voda-voda" sa toplotnim pumpama za grejanje i hlađenje. U novembru 2013., hotel „Olimp“ je postao prvi hotel u Srbiji sa energetskim pasošem - potvrdom o kvalitetu zgrade sa stanovišta komfora i potrošnje energije tj. ekonomičnosti i ekološke prihvatljivosti.
Osim stalnih gostiju, sportista, korisnici ovog centra biće i učesnici mnogobrojnih kongresa i seminara u hotelu „Olimp“.
Po rečima menadžera hotela, gospodina Miće Ilića, u narednom periodu cilj je da se centar „razradi“, da se i gosti naviknu i počnu koristiti sve blagodeti koje im on pruža. Ali pravi efekat će se videti tek početkom jeseni, kada vreme zahladi, a gosti se sa otvorenih bazena presele u zatvoren prostor.
Navikli smo da nas hotel „Olimp“ uvek iznenadi nečim novim. Planova ima, jer u hotelijerstvu, kao i u turizmu uopšte, nema predaha. Ali o tome sledeći put.
                                                            

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com