Tue10272020

Poslednja izmena:10:58:48 AM

Back REPORTAŽE AKTUELNO Olimpijske igre u Bekstejdž Bič baru na novosadskom Štrandu

Olimpijske igre u Bekstejdž Bič baru na novosadskom Štrandu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Olimpijske igre u Riju de Žaneiru već su počele sa prvim takmičenjima, a svečana ceremonija otvaranja održaće se u noći između subote i nedelje po našem vremenu. Naši najveći sportisti boriće se daleko od kuće, ali i pored toga što su na drugoj hemisferi, odvojeni okeanom, prava podrška neće izostati.


Na špicu novosadskog Štranda, u novom letnjem baru Bekstejdž Biču, biće postavljen veliki LED ekran od 4x3 metra na kojem će se svakodnevno prenositi sve najvažnije utakmice i takmičenja naših sportista, ali i drugi važni sportski događaji iz Rija. Budući da se novosadsko kupalište Štrand već decenijama naziva dunavskom Kopakabanom, praćenje Olimpijskih igara ulepšaće i povremeni nastupi raznih muzičara, plesnih samba grupa, a i muzička selekcija biće prožeta duhom brazilske letnje avanture.
Bekstejdž Bič je novi letnji bar na popularnom "špicu" novosadskog kupališta Štrand, koje od ovog leta nudi mesto za uživanje u hladovini pored Dunava, svakog dana od 9 ujutro do ponoći, a vikendom i duže u zavisnosti od programa. Zahvaljujući brojnim novosadskim disk džokejima, Bekstejdž je pripremio pažljivo probranu muzičku selekciju. Već ovog vikenda nastupaće izvođači koji znaju svaki kutak bekstejdža Dance Arene EXIT festivala, pa u petak za DJ pult od 21 časa staje Otto von Disko, dok u subotu u istom terminu publiku u "beku" rasplesaće beogradski DJ SMTn#G.
Za sve ljubitelje dobre kafe, Bekstejdž Bič je do 21. avgusta pripremio promo cenu od 98 dinara za visoko kvalitetne espreso napitke, 100% arabic, u miksu aroma Indije i Brazila, iz pržionice popularne Kafeterije.
Osveženje stiže i u vidu egzotičnih koktela, sveže ceđenih sokova i voćnih eliksira, a tu je i širok izbor svetlih, tamnih i pšeničnih piva. Dok traje Olimpijada obezbeđene su i specijalne, promotivne cene svih pića.
Hires fotografije možete preuzeti ovde: https://www.dropbox.com/sh/jg453aw4rzvao9f/AAB04B4aQUIJu4hRFYfeZlXIa/fotke?dl=0
Za sve dodatne informacije budite slobodni da me kontaktirate.
Vidimo se na Štrandu!


Jelena Galetin
General Manager Agencija Galetin

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar